Halatul medical modern si notorietatea marcii

Halatul medical modern si notorietatea marcii

0 Shares
0
0
0

Da, vremurile s-au schimbat suficient de mult incat nevoile de astazi pentru halatele medicale evolueaza odata cu ele. Fie ca este vorba de numarul tot mai mare de femei care intra in stiinta, tesaturile inteligente si nevoia crescuta de buzunare care pot gazdui acum telefoane si tablete, profesionistii de astazi care poarta halate medicale au nevoie de halate cu design exceptional.

Despre halatele medicale

Si nu este prima data cand imbracamintea stiintifica sau medicala se schimba. Ai crede daca ti-am spune ca medicii purtau costume negre in urma cu aproximativ un secol? Medicii au adoptat hainele albe ale oamenilor de stiinta  la inceputul secolului al XIX-lea, deoarece aveau nevoie de o „noua imagine” a ceea ce insemna medicina la acea vreme.

Inainte de asta, medicii erau rareori oameni pe care te-ai fi bucurat sa-i vezi. Mai degraba, au fost asociati cu durerea si chiar cu moartea. Tehnologia in plina expansiune a vremii a transformat medicina din „managementul crizelor” in tratamente si cure mai contemporane, iar haina alba era un lucru firesc de adoptat.

Astazi asistam la o era in care stiintele medicale, farmaceutice si de laborator sunt atat de avansate din punct de vedere tehnologic (impreuna cu cresterea dispozitivelor si a recenziilor clientilor online) incat un halat cu fermoar pentru dama poate fi mai mult decat o simpla haina alba.

Un halat medical modern ar trebui sa fie functional (o multime de buzunare special concepute pentru a contine echipament tehnic), sa ofere protectie si, de asemenea, sa fie foarte stilat. De altfel, angajatii imbracati profesional sunt si angajati bine imbracati, atat in ​​ceea ce priveste halatele medicale, cat si protectia.

Imbracamintea pentru succes si importanta primei impresii sunt inca importante – poate astazi mai mult ca niciodata. Studiile au aratat ca locurile de munca in care personalul este perceput a fi „bine imbracat” afecteaza modul in care oamenii percep aceasta activitate.

Un studiu din 2014 la Yale a aratat ca angajatii bine imbracati din mediile de vanzari si servicii castiga, in medie, profituri mai mari, inclusiv de pana la 2,5 ori mai mult decat „angajatii prost imbracati” perceputi si cu aproximativ 25% mai mult decat angajatii „neutri”.

Prin urmare, este la fel de important sa intelegi ca poti (si ar trebui) sa modelezi codul vestimentar al organizatiei tale intr-o maniera practica si profesionala pentru a promova bunastarea si succesul intregii echipe. Ia in considerare ca alegerea ta de cod vestimentar ar putea spune mai multe despre organizatia ta decat vrei si chiar ar putea avea un impact mai mare asupra angajatilor tai decat ti-ai putea imagina.

Halat medical modern si apartenenta la echipa

Indiferent de nisa, a face parte dintr-o echipa este o parte esentiala a succesului unei afaceri.  Exista multe modalitati prin care un angajator poate cultiva un sentiment de apartenenta la o echipa. Una dintre cele mai simple este sa oferi haine de lucru. Oferind aceeasi imbracaminte de lucru de calitate tuturor angajatilor, subliniezi ideea de apartenenta la o echipa si stimulezi rapid spiritul de echipa. Angajatii tai sunt vazuti vizibil ca fiind „ingrijiti in mod egal”.

0 Shares
You May Also Like