Greseli frecvente pe care le faci atunci cand compui un bilet la pariuri!

0 Shares
0
0
0

In acest cerc al jocatorilor se regasesc multe reguli nescrise, pastrate si respectate de toti cei care au aflat secretul unui bilet cat mai sigur. Daca esti la inceput de drum, ai nevoie neaparata sa stii aceste reguli pentru a te putea compara cu usurinta cu toti veteranii in ale pariurilor.

Inainte de toate, trebuie sa clarificam un lucru si anume ca nu exista pariu sigur, ci doar foarte aproape de sigur. Acest lucru se intampla, bineinteles, daca ai in vedere anumite lucruri atunci cand compui biletul. Pariurile sportive sunt despre noroc si intuitie – daca detii aceste „arme” atunci vei fi un castigator constant.

Cate meciuri pui de obicei pe un bilet?

Pentru a te afla cat mai aproape de castig trebuie sa iti creezi o strategie in ceea ce priveste numarul de meciuri de pe un bilet. Nu uita, cu cat numarul lor este mai mic, cu atat mergi mai la sigur. Avand in vedere ca pariurile sportive sunt despre noroc si intuitie, nu poti garanta niciodata castigul fiecarui meci in parte. Asa ca, cu cat sunt mai putine meciuri pe bilet, cu atat cresc sansele tale de castig.

Ai in vedere…

Daca echipa s-a pregatit suficient pentru ziua cea mare, este foarte important! De exemplu, daca una dintre echipe vine din deplasare sau dupa un meci greu, iar jucatorii nu s-a odihnit suficient, poate fi intr-un mare dezavantaj. Te poti plia in acest sens pe biletul zilei castigator de la Piatadeponturi.ro.

Pentru a face totul mai clar si mai exact, atunci cand compui un bilet, trebuie sa cauti dezavantajele echipelor si sa le compari. In functie de numarul fiecareia vei sti cum compui biletul. Probabilitatea ca o echipa aflata intr-un mare dezavantaj, din mai multe puncte de vedere, sa castige este extrem de mica. Aplica aceasta strategire ori de cate ori compui un bilet si vei avea parte doar de castiguri.

Cotele si rolul acestora

Fiecare pariu sigur de la Piatadeponturi.ro se contureaza in jurul cotelor. O cota reprezinta mai exact corespondenta dintre posibilul castig si miza pariata.

Cum te ajuta cotele atunci cand compui biletul? Ele sunt, daca se poate spune asa, o sursa de inspiratie pentru tine. Pariorii profesionisti spun ca o cota mai mica, in cazul unei victorii, iti va aduce un castig mai mare. In cazul unei cote mari, procesul este invers.

Cotele nu sunt alese oricum, ci in functie de mai multi factori, printre care se numara si cel enuntat anterior – modul in care se prezinta echipa in ziua meciului.

Recomandare extra: ai in vedere si rezultatele anterioare ale meciurilor dintre echipe. Iti poti face o idee generala conturata si dupa numarul infrangerilor si a victoriilor fiecarei echipe in parte.

Daca esti la inceput in acest cerc al castigurilor, ai in vedere cele enuntate anterior pentru ca experientele tale sa fie placute si incarcate de castig. Acceseaza Piatadeponturi.ro ori de cate ori ai nevoie de o sursa din care sa te inspiri. Tot aici poti compune si biletele – nu mai esti nevoit sa te deplasezi pana la o casa de pariuri fizica pentru ca aici le gasesti pe cele mai renumite.

0 Shares
You May Also Like