Generalitati despre liftingul facial

Generalitati despre liftingul facial

0 Shares
0
0
0

In momentul in care discutam despre  lifting facial, trebuie sa precizam ca acesta reprezinta cea mai cuprinzatoare modalitate de tratare a ridurilor aparute datorita trecerii anilor.

Liftingul este o operatie estetica ce variaza de la interventi minim-invazive si pana la interventii extensive si sofisticate.

Ei bine, liftingul facial este ideal dat fiind faptul ca acesta poate sa inlature excesul de piele, dar poate si sa intareasca tesuturile subcutanate si muschii. Plus de asta, liftingul facial repozitioneaza pielea de pe fata si pe gat, si este capabil sa corecteze pungile de sub ochi, dar si liniile de marioneta, gusa ori aspectul de barbie dubla.

Pentru a putea fi si tu candidatul ideal pentru lifting facial trebuie sa stii ca:

  • in cazul in care ai piele lasata in zona mediana a fetei, dar si la nivelul liniei maxilarului, poti opta pentru lifting facial;
  • esti candidatul sau candidata perfecta pentru liftin gacial si in cazul in care ai pliuri adanci care unesc colurile gurii cu nasul (pliurile nasolabiale);
  • ai nevoie de lifting facial in situatia in care ai linii care se intind de la fiecare colt al buzei, in jos sau chiar si catre catre barbie (liniile de marioneta)
  • daca grasimea de pe fata s-a lasat ori si-a schimbat pozitia intr-un mod inestetic, atunci cu siguranta ai nevoie de lifting facia

daca pierderea elasticitatii pielii si a lipsei tonusului muscular au dus la formarea gusei, atunci intr-adevar ai neviue de lifting facial;

  • in cazul in care ai aspect de gusa dubla din cauza pielii lasate, dar si din cauza surplusului de depozite de grasime de sub barbie si maxilar, atunci ai si tu nevoie de liftin facial;
  • daca pielea gatului este laxa, ai nevoie deasemenea de lifting facial.

Despre liftingul facial trebuie sa stii ca acesta are mai multe modalitati de abordare, insa chirurgul plastician va gasi cele mai bune solutii pentru fiecare pacient sau pacienta in parte, in functie de asteptari.

Plasarea inciziilor si lungimea acestora variaza de la un caz la altul, in functie de tipul si de tehnica de lifting aleasa. Exista de exemplu lifting facial care necesita un numar minim de cicatrici care pot fi ascunse dupa urechi.

Exista insa si situatii in care liftingul provoaca mai multe cicatrici, insa cu siguranta acestea vor fi foarte bine mascate.

Persoanele care isi doresc sa opteze pentru o asemenea interventie chirurgicala, ar trebuie sa se informeze care sunt riscurile la care se expun. Ar trebui deasemenea sa stie cat timp dureaza apoi recuperarea dupa interventie.

Deasemenea, conteaza mult ca pacientii sa stie daca vor fi anesteziati local sau general, si conteaza sa stie care este pretul total al unei asemenea interventii chirurgicale.

Pentru o fi supuse unor astfel de interventii chirurgicale, persoanele nu vor mai trebui sa fumeze cu cel putin 6 luni inainte, pentru ca acest lucru duce la o recuperare mult mai rapida.

Asadar, in mare parte acestea sunt doar cateva dintre cele mai importante detalii despre liftingul facial, detalii pe care lumea ar trebui sa le cunoasca.

0 Shares
You May Also Like