Se merita sa locuiesti intr-o casa facuta din containere?

Se merita sa locuiesti intr-o casa facuta din containere?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care te gandesti sa iti cumperi o locuinta, sau sa iti construiesti una, ar fi indicat ca gandurile tale sa zboare spre o casa facuta din containere.

Fireste, toata lumea se gandeste la o casa din caramida sau din BCA, dat fiind faptul ca aceste case au o durata de viata indelungata, insa costurile privind achizitionarea unei asemenea locuinte sau costurile privind constructia unei asemenea locuinte sunt destul de mari.

In aceste conditii, ai putea sa te orientezi spre mai multe modele de case din containere, care vin cu o multime de avantaje, si cu prea putine dezavantaje.

In primul rand trebuie mentionat faptul ca indiferent ca vrei sa iti construiesti o casa din containere, sau vrei sa iti cumperi una, vei iesi mult mai ieftin decat cu o casa din BCA, caramida sau chiar lemn.

Pentru o astfel de casa vei plati mai putin impozit decat pentru o casa din caramida, BCA sau lemn, deci aceasta este inca un motiv pentru care se merita sa locuiesti intr-o casa din containere.

Avand o casa din containere, o vei putea asambla si dezasambla oricand iti vei dori, daca vei decide sa parasesti localitatea pentru a te muta intr-o alta localitate.

Cu siguranta acestea sunt doar cateva dintre cele mai mari avantaje pe care le are o casa construita din containere.

Trebuie insa mentionat faptul ca o casa din containere nu are o durata de viata atat de indelungata precum o casa din caramida, BCA sau lemn. In cazul in care te vei ocupa insa de ingrijirea casei, atunci cu siguranta nu vei avea motive de ingrijorare, dat fiind faptul ca o astfel de casa va rezista destul de bine in timp.

Ei bine, daca te hotarasti ca o casa din containere este ceea ce iti trebuie, atunci ai doua posibilitati, astfel ca fie iti cumperi o casa din containere gata construita, fie iti cumperi containerele pentru constructia casei, si iti construiesti locuinta.

Daca ai de gand sa iti cumperi containerele, trebuie sa stii ca poti sa optezi pentru containere asamblate, iar aici discutam despre containere inchise, containere izolate sau containere deschise.

Vei putea insa sa iti indrepti atentia si spre containere neasamblate, care sunt containere de tip prefabricat, si care necesita montaj la fata locului.

Daca vei decide sa iti construiesti o casa din containere, vei putea gasi containere la diferite firme de constructii care folosesc containerele la organizarea de santier. Le vei putea gasi si la firmele de transport auto, sau la diferite firme care comercializeaza containere second hand.

Atunci cand iti cumperi containere, trebuie sa verifici starea interioara si starea exterioara a acestora, si daca este posibil ar fi indicat sa verifici istoricul de transport.

Asadar, atunci cand vrei sa ai casa ta insa nu ai o situatie financiara atat de buna incat sa iti permiti o casa scumpa care sa fie construita din caramida sau din BCA, cu siguranta te poti gandi sa iti cumperi sau sa iti construiesti o casa din containere.

0 Shares
You May Also Like