Marire de sani cu implanturi

0 Shares
0
0
0

Interventia de marire a sanilor este in clipa de fata una din operatiile estetice cele mai des solicitate peste tot in lume. In fiecare an mai mult de un milion de femei opteaza pentru o interventie de marire de sani (augmentare mamara).

Pieptul unei femei are un rol extrem de important in ceea ce priveste definirea identitatii acesteia. Se spune chiar ca pieptul unei femei poate influenta procesul de cautare al unui partener, si poate cel mai important aspect este reprezentat de impactul pe care il are bustul unei femei asupra imaginii si a increderii in sine. In consecinta, se poate spune ca este extrem de important ca o femeie sa fie multumita de sanii ei.

Interventia de marire a sanilor reprezinta o procedura care permite cresterea in volum a sanilor cu ajutorul implantelor. Motivatia pe care o poate avea o femeie pentru a-si mari sanii poate fi de natura estetica, insa femeile pot opta si pentru o astfel de interventie deoarece au nevoie de reconstruirea unui san dupa mastectomie sau deformari de alta natura.

In ceea ce priveste argumentele de natura estetica, se poate aminti ca se doreste marirea sanilor deoarece pacienta este nemultumita de dimensiunea actuala a pieptului. Exista si femei care sunt multumite de dimensiuni insa isi doresc unele modificari pentru ca dupa ce au nascut, sanii lor si-au modificat forma.

Scaderea in greutate poate reprezenta un alt motiv pentru care femeile isi opereaza sanii, pentru ca acestia isi modifica forma, insa si o asimetrie semnificativa intre cei doi sani poate reprezenta un motiv intemeiat pentru care femeile isi doresc o asemenea interventie.

Ei bine, pentru a putea urma o operatie marire sani, femeile trebuie sa fie in primul rand sanatoase, si trebuie sa aiba o intalnire cu chirurgul estetician, acolo unde se vor stabili anumite aspecte importante.

Chirurgul estetician va trebui sa informeze pacientele ca trebuie sa opreasca tratamentele cu aspirina sau alte medicamente care provoaca sangerarea. Exista situatii in care chirurgii esteticieni le recomanda pacientelor inainte de operatie, anumite ecografii sau investigatii, pentru a se asigura ca totul este in regula. Analizele de sange sunt obligatorii inaintea unui procedeu de acest gen.

De precizat este faptul ca o asemenea interventie chirurgicala se poate efectua fie sub anestezie locala cu sedare, fie sub anestezie generala. In cazul i ncare discutam despre implantul cu silicon sub anestezie generala, trebuie preciza ca medicul anestezist va trebui sa monitorizeze interventia.

Un aspect extrem de important este acela ca dupa interventie, sunt sanse mari ca pacientele sa simta o senzatie de oboseala, sau sa simta rigiditate timp de 24 de ore in zona operata. Aceasta insa nu este o problema dat fiind faptul ca medicul va prescrie medicamente care sa creeze un confort de invidiat.

Important insa este sa se evite efortul intens in partea superioara a corpului. Mai trebuie precizat ca sunt sanse sa apara vanatai locale insa acestea vor disparea in cel mai scurt timp posibil.

Asadar, acestea sunt cateva generalitati importante in ceea ce priveste marirea sanilor cu implanturi.

0 Shares
You May Also Like