Ce este important sa stii despre modelele BMW?

0 Shares
0
0
0

Majoritatea tinerilor care se afla in cautarea unei masini se orienteaza spre un model de la BMW, iar in continuare vom vedea si de ce.

In primul rand, foarte multi tineri aleg sa isi cumpere un model de la BMW pentru ca este o moda in randul tinerilor sa isi cumpere o asemenea masina. Cei care intentioneaza sa isi cumpere o masina de la acest producator german de top ar face bine sa verifice la BMW Filaret masina, pentru a se asigura ca fac alegerea cea mai buna.

Ei bine, referitor la masinile BMW este important ca toata lumea sa stie ca acestea au tractiunea spate, motiv pentru care ele sunt mai speciale decat alte masini de pe piata. In plus, datorita tractiunii spate a masinilor BMW, senzatia simtita la volan este unica.

Exista foarte multi tineri care sunt pasionati de drifturi, asa ca pentru acestia fara doar si poate masinile ideale sunt cele produse de catre BMW. Acestea permit derapaje controlate. Exista tineri care adora fumul care iese de sub anvelope in momentul in care “se joaca” cu un model de la BMW.

Apoi, trebuie amintit tot referitor la modelele faptul ca au o raza de bracare mai mica, motiv pentru care masinile BMW sunt capabile de viraje mai rapide la viteze mici, in oras.

Se spune ca placerea de a conduce un model BMW e unica. Poti simti aceiasi placere cand conduci un model de la VW, Audi, Skoda, sau orice alta masina, dar cand conduci un model de la BMW este cu totul diferit. Atunci simti o placere si o senzatie de nedescris.

Motorizarea acestor masini de la BMW este foarte puternica, asa ca poti intra fara teama intr-o depasire atunci cand conduci un model de la BMW, fireste atunci cand depasirea este permisa si nu incalci limita de viteza.

Ei bine, trebuie sa stii insa ca modelele BMW sunt si foarte periculoase mai ales pentru acei soferi care nu au experienta. De ce? Datorita tractiunii spate, care face ca la accelerarile bruste spatele sa derapeze. Plus de asta, o masina BMW este destul de controlat iarna pe zapada, mai ales de catre cei care nu au experienta.

Apoi, piesele de schimb pentru masinile BMW au preturi destul de piperate, motiv pentru care unii considera ca intretinerea masinilor BMW este foarte costisitoare. Este adevarat faptul ca piesele de schimb sunt scumpe pentru masinile BMW, insa atunci cand vrei sa iti cumperi o masina, trebuie sa te gandesti din start la avantaje si dezavantaje, si trebuie sa fii sigur ca iti permiti masina respectiva.

Un alt detaliu pe care ar trebui sa il cunoasca lumea este acela ca un model de la BMW nu va ajunge atat de des in service precum un model de la un alt producator, asa ca facand un calcul, pentru o alta masina soferii poate merg in service de 4 ori, si platesc 4 reparatii plus manopera, iar un sofer merge cu BMW-ul odata si plateste mai mult. Facand un calcul, tot cam pe acolo este si intretinerea.

Asadar, toate aceste lucruri sunt importante si trebuiesc cunoscute de catre toti cei care intentioneaza sa isi cumpere un model de la BMW.

0 Shares
You May Also Like