Cum sa ne definim stilul in moda?

0 Shares
0
0
0

Intre noi si hainele noastre exista o relatie foarte singulara. Relatia noastra cu corpul si imaginea noastra, influenteaza uneori, in mod inconstient, stilul nostru de imbracaminte. Fiecare dintre noi traieste cu mai mult sau mai putina placere, acest ritual  care s-a creat in jurul hainelor care trebuie purtate in fiecare zi.

Descoperiti ceea ce va reprezinta, cautati stilul si aveti grija cum sa va prezentati, fara a va deghiza, bineinteles! De asemenea, hainele  sunt purtate si in functie de gust. Puteti purta paltoane calduroase si esarfe lungi sau rochii de seara si tocuri.

De ce ingerii se imbraca in alb? Acesta este titlul, cu o naivitate aparenta, al ultimului spectacol al lui Youmna Tarazi care se desfasoara la Paris. Intre atelierul de dezvoltare personala si analiza fara filtru a societatii de consum, specialistul ofera imagini cheie de ce hainele sunt unele dintre cele mai importante lucruri pentru noi.

In primul rand prin intermediul acestora radiati o bunastare. Lumea modei si a stilului pare destul de vesela, insa acest lucru este o aparitie. Cei care se considera inutili si superficiali, se raporteaza marilor marci, caselor de moda, marcilor de lux si podiumurilor.

Dar daca ar fi mai mult decat atat? Mult mai mult decat o iluzie, fulgi sintetici si parfumuri? Cred intr-o notiune puternica de stil: in opinia mea stilul este o super putere. Este imaginea pe care o trimiteti inapoi lumii, dar mai ales imaginea pe care o faceti referindu-va la voi insiva.

As vrea sa termin cu minciunile pe care incercam sa le avem datorita acestui instrument minunat. Nu, nu trebuie sa fii fals pentru a fi frumoasa si senzuala in hainele tale. Nu trebuie sa cultivati acest lucru in interior pentru a va simti bine. Indiferent de hainele pe are le purtam, noi trebuie sa avem caracter: nu trebuie sa-i privilegiezi pe prietenii tai cu haine scumpe sau care au o reputatie mai buna.

Stilul este intr-adevar o parte a acestei lumi, ne face sa experimentam frumosul, ne da impulsuri de creativitate si ne conecteaza intr-o maniera sau alta la momentul prezent. In acest articol as vrea sa va arat care sunt principalele dvs. frane in ceea ce priveste stilul si cum sa le ocoliti pentru a ajunge in cele din urma acolo unde doriti.

In primul rand trebuie sa stiti ca gasirea unui stil este, de fapt, o iluzie.  Pentru ca daca introduceti “stil” pe prietenul nostru drag, Google, acestea sunt primele expresii care izvorasc si vin sa ne bantuie ca niste fantome vechi  care au vrut intotdeauna sa vanez. Te simti neplacut si frustrat? Ai mai simtit aceasta senzatie? Gaseste-ti stilul! Gaseste-ti stilul! Gaseste! Da, dar unde? Nu stilul nu se ascunde adanc in garderoba ta.

Conform ideilor mele, stilul este doar un exercitiu. Lucrand la imagine, ne vom forma un stil. Spre exemplu un exercitiu este: cum ma imbrac intr-o zi frumoasa de primavara. Totusi, stilul nu se afla in partea inferioara a sertarelor dvs. sau in sfatul unui asistent de la un magazin oarecare.

 

 

 

0 Shares
You May Also Like

Cum alegeti sapca potrivita?

Cand vine vorba de alegerea palariei sau a sepcii perfecte, exista o multime de stiluri minunate din care…