De ce sa vrei un iPhone 6?

0 Shares
0
0
0

Printre cele mai cautate modele de telefoane mobile inteligente se numara bineinteles modelele de la Apple. Acestea sunt telefoane suficient de performante astfel incat sa-ti doresti sa ai si tu un astfel de model.

Din nefericire, deseori si aceste telefoane se strica, fapt pentru care cauti service-uri GSM care se ocupa cu reparatii iPhone Bucuresti sau alte orase.

Daca esti din Bucuresti si te intereseaza un service GSM serios, unde poti beneficia de cele mai bune conditii pentru reparatii iPhone Bucuresti, intra pe www.servicegsm.ro si ia legatura cu specialistii in domeniu.

Pe data de  6 septembrie, cei de la Apple au lansat pe piata un nou model de iPhone, si anume iPhone 6. Ce face din iPhone 6 un telefon deosebit?
Inca de la inceput, telefonul te va intampina cu acelas tip de ambalaj ca la inceput, care surprinde prin finete si eleganta. Telefonul vine la pachet cu incarcatorul, cablul de date, cheita cu care deschizi slotul pentru SIM, castile si manualul de utilizare.[adsenseyu1]

In ceea ce priveste partea de design, modelul este mult mai rotunjit decat vechile modele, iar partea dinspre margini este putin arcuita, ceea ce da un aspect mai placut acestui smartphone. Carcasa este construita in cea mai mare parte din aluminiu, prezentand plastic doar in partea de sus si de jos. Butonul de pornire/oprire se afla acum pe laterala din dreapta, iar modulul camerei foto este putin scos in afara. In principal, la capitolul design, iPhone 6 este un telefon reusit.

Display-ul noului iPhone este de 4.7 inch, luminozitatea este foarte buna, iar contrastul este de asemenea foarte bun. Display-ul arata excelent, fiind putin mai luminos decat la vechile modele. De asemnea, display-ul este construit cu ajutorul noii tehnologii Retina HD.

Este cunoscut faptul ca modelele de la iPhone au probleme in privinta calitatii sunetului. Ei bine, acest lucru nu se mai intampla si la noul model. Calitatea sunetului este una foarte buna atat in timpul convorbirilor, cat si atunci cand se foloseste difuzorul extern.

Tot mai des oamenii folosesc telefoanele inteligente pentru a-si face fotografii. Si la capitolul camera foto lucrurile stau destul de bine. Camera principala, de 8 MP te va ajuta sa faci fotografii clare, indiferent de nivelul de luminozitate. Nu vei scoate fotografii nemaipomenit de clare, insa toate caracteristicile camerei foto sunt demne de apreciat.

[adsenseyu1]

In ceea ce priveste sistemul de operare, iPhone 6 foloseste iOS8. Acesta vine cu unele modificari si anume: ecranul de start poate fi afisat in modul landscape, cautarea Spotlight a devenit mai performanta, in sensul ca apar si rezultatele de pe internet, se poate raspunde la mesaje rapid sau noile aplicatii incluse. Schimbarile nu sunt uimitoare, dar ajuta.

Referitor la partea de performanta, telefonul se misca excelent, insa nu e nimic surprinzator fata de modelul precedent. Demn de notat la acest capitol ar fi unele specificatii ca: procesor – Dual-core 1.4 GHz Cyclone, chipset – Apple A8.

Autonomia bateriei este un lucru important pentru orice posesor de telefon inteligent. Se pare ca utilizat pentru convorbiri 2G, telefonul are o autonomie de aproximativ 14 ore. In modul stand by, bateria tine in jur de 250 de ore. Daca iti place sa asculti muzica, bateria te va tine aproximativ 50 de ore.

Acum, totul e in functie de preferinte, insa noul model de la iPhone pare a-si merita banii.

0 Shares
You May Also Like