De ce ar fi bine sa alegi porti culisante pentru curtea casei tale?

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta, atunci cand iti construiesti o casa noua, iti doresti ca aceasta sa aiba o curte cat mai frumos si cat mai modern amenajata, pentru un mai mare confort, insa acest lucru te va costa ceva bani.

Deasemenea, un rol foarte important il are si gardul curtii, dar si portile de acces sunt foarte importante, asa ca in ceea ce priveste portile, fie poti opta pentru porti de acces actionate manual, fie poti opta pentru porti automate.

In momentul in care optezi pentru porti automate, te vei bucura de un mai mare confort, pentru ca nu vei depune nici un effort pentru deschiderea si pentru inchiderea portii, pentru ca acesta se va deschide si se va inchide singura, apasand doar un singur buton pe telecomanda.

Acest lucru este perfect, pentru ca vei scapa de deschiderea si de inchiderea portii in momentul in care trebuie sa pleci undeva urgent, sau atunci cand conditiile meteo nu sunt tocmai prietenoase.

Daca ai de gand sa iti alegi porti automate, poti sa iti indrepti atentia spre acele porti culisante, care au miscari ce ies din tiparul usilor automate standard.

Ar fi o alegere inspirata sa optezi pentru o asemenea poarta, pentru ca o poarta actionata manual se mai poate si deschide, pe cand o asemenea poarta iti va oferi siguranta faptului ca nimeni nu poate patrunde in curtea casei tale, fara acordul tau.

Acest tip de porti, pot sa fie realizate exact din aceleasi materiale din care se realizeaza si portile batante, si chiar si din lemn.

Referitor la acest tip de porti, ele sunt un model echilibrat, care aduc o serie de avantaje beneficiarului, proportionale cu implicarea ceruta de acestea.

In cazul in care consideri ca ti se potriveste o astfel de poarta pentru curtea casei, atunci va trebui sa cauti cat mai rapid o firma specializata in automatizari porti culisante, iar cei care activeaza in acest domeniu, iti vor prezenta o multime de modele de astfel de porti.

Portile culisante pe cremaliera pot sa fie echipate cu un sistem automat, care se manevreaza prin intermediul motorasului Elixo 500 24V 3S, care actioneaza pe baza comenzii radio, si poate sa fie utilizat fie in spatii industriale, dar si pentru resedinte.

Un astfel de motor este capabil sa sustina o greutate a portii de maxim 500 de kg, si poate sa deschida poarta in 15 secunde, pe o distanta de 3 metri.

Ei bine, in cazul in care ai de gand sa optezi pentru porti culisante, trebuie specificat faptul ca pretul lor va fi diferit fata de cel al portilor batante, pentru ca acestea functioneaza pe baza unui mecanism care are nevoie de o sina si de roti, insa avantajul este acela ca nu trebuie sa ai un spatiu interior pentru deschiderea portilor.

Pentru a putea avea porti culisante, trebuie sa te asiguri de faptul ca terenul este nivelat complet, iar apoi poti lua legatura cu specialistii care iti vor monta o astfel de poarta.

0 Shares
You May Also Like