Cum va arata Pixel 3 XL – un concurent de temut pentru iPhone X Plus?

0 Shares
0
0
0

Daca cei de la Apple sunt foarte secretosi cu privire la caracteristicile produselor pe care urmeaza sa le lanseze, sunt publice informatii despre noile produse Google inca dinainte de lansare. Astfel, stim cum vor arata cele doua telefoane produse de cei din Mountain View, cat si cu ce echipari vor veni, motiv pentru care se zvoneste ca pot fi un concurent serios pentru iPhone X Plus.

Daca comparam modelele iPhone X Plus cu Google Pixel 3 XL, aflam ca exista asemanari cu privire la capacitatea de stocare de 64 GB, la conectivitatea 4G, cat si la IP67, prin care ambele beneficiaza de rezistenta la apa si la praf. De asemenea, ambele au ecrane cu tehnologie OLED, camera cu control ISO si functii precum Zoom Digital, Auto Flash, Face Detection si Touch to Focus.

Printre cele mai semnificative diferente, se afla display-ul mai mare la Pixel 3 XL cu 0.71 inci, cat si bateria de 3.430 mAh (iPhone X Plus are o baterie de 2.815 mAh) si o memorie RAM de 6 GB, cu 2 GB mai mare decat modelul din Cupertino.

Daca iPhone X Plus este echipat cu o camera de 13 MP, Pixel 3 XL vine cu o camera de 12.2 MP. In privinta procesorului, modelul celor de la Google este dotat cu un procesor de 8 nuclee, in timp ce modelul Apple dispune de un procesor cu 6 nuclee. Gratie specificatiilor sale, exista sanse ca Pixel XL sa fie un concurent serios al modelului iPhone X Plus.

Pretul – cel care va face diferenta intre cele doua telefoane

Pretul este cel mai important criteriu de alegere a unui produs, chiar si al unui telefon. Daca zvonurile care circula pe internet sunt corecte, telefonul ce urmeaza sa fie lansat de cei de la Google va fi cu aproximativ 500 de dolari mai ieftin decat cel oferit de Apple. Este o diferenta de pret considerabila, daca tinem cont de faptul ca intre cele doua nu sunt diferente atat de mari, incat sa justifice costul ridicat in cazul telefonului celor din Cupertino.

Cu o camera buna, o autonomie ridicata a bateriei, un ecran mare si cu un procesor creat sa asigure o performanta crescuta, Pixel 3XL are sanse sa fie printre dispozitivele mobile cele mai preferate de utilizatori si chiar sa se bucure de mai multa apreciere decat iPhone X Plus.

Exista insa utilizatori Apple care au ramas fideli brandului american si folosesc cu drag cele mai noi produse pe care le lanseaza pe piata. Cei care nu investesc in cele mai noi produse Apple, le repara pe cele mai vechi, chiar daca au nevoie de inlocuire display iPhone 7 sau de o inlocuire a bateriei.

Este extrem de interesant de vazut insa cati utilizatori vor cumpara modelul pe care il vor propune cei de la Google si cati se vor orienta catre varianta oferita de cei din Cupertino. Din fericire, acestia au de unde alege, deoarece ambele telefoane promit foarte mult, chiar si pentru cei mai pretentiosi iubitori de tehnologie.

0 Shares
You May Also Like