Cele mai bune căști audio wireless cu functie de anulare a zgomotului

Cele mai bune căști audio wireless cu functie de anulare a zgomotului

0 Shares
0
0
0

Bose este unul dintre pionierii și cei mai de succes furnizori de căști cu anulare a zgomotului de fundal. Modelul de căști audio Over the Ear wireless cu noise cancelling Bose Headphones HP 700 Luxe marchează cea mai recentă variantă a acestei tehnologii, care vine acum într-un design actualizat, de bun gust și funcțional.

Carcasa este neagră sau argintie mată, partea de tâmplă este căptușită cu silicon, iar căștile pentru urechi sunt căptușite cu piele sintetică. Suportul, al cărui interior este fabricat din oțel inoxidabil, se învârte rotunjit la căștile urechii, care sunt reglabile pe înălțime în poziția lor și, de asemenea, pot fi rotite.

Căștile audio Over the Ear wireless cu noise cancelling Bose Headphones HP 700 Luxe arată mai elegante și mai subțiri decât modelele inițiale.

Căști audio Over the Ear wireless cu noise cancelling Bose Headphones HP 700 Luxe  – Caracteristici

Receptorul ușor plăcut se așează în siguranță și fără presiune pe urechi, pentru o utilizare de lungă durată. Numai pielea sintetică duce la transpirație la temperaturi ridicate. Driverele dinamice cu deschideri de egalizare a presiunii sunt instalate la un unghi ușor în căști și sunt prevăzute cu un capac din material textil imprimat, care identifică în mod clar canalele stereo.

Căștile audio Over the Ear wireless cu noise cancelling Bose Headphones HP 700 Luxe funcționează cu Bluetooth 5.0 sau prin cablul furnizat. În practică, legătura radio Bluetooth permite reproducerea intactă a sunetului în mai multe camere și permite conectarea a două dispozitive în același timp.

De exemplu, ai putea viziona un film pe o tabletă și poți primi în continuare apeluri de pe smartphone. Pot fi gestionate chiar și opt dispozitive, folosind aplicația gratuită „Bose Music” disponibilă pentru iOS și Android.

Durata de funcționare a bateriei și mod de funcționare

Durata de funcționare a bateriei este prevăzută pentru 20 de ore de funcționare. Timpul de încărcare este de 2,5 ore și, din păcate, dezactivează funcția de anulare a zgomotului. În doar 15 minute, Headphones 700 este gata să redea din nou timp de 3,5 ore.

Căștile audio Over the Ear wireless cu noise cancelling Bose Headphones HP 700 Luxe sunt operate folosind o combinație de trei butoane, funcționalitate tactilă și aplicația menționată mai sus. Cu butonul din auricul stânga, poți comuta prin trei intensități prestabilite de anulare a zgomotului.

Dacă ții apăsată tasta, treci la modul de conversație. Redarea audio este oprită și se stabilește o bună inteligibilitate a vorbirii pentru conversații sau o mai bună percepție a mediului înconjurător.

În partea dreaptă, un buton este utilizat pentru pornire și oprire, precum și pentru asociere, în timp ce al doilea comutator apelează asistenții vocali.

Accentul se pune pe Asistentul Google, dar Amazon Alexa și funcțiile corespunzătoare ale smartphone-ului sunt, de asemenea, acceptate. Cu mișcări de glisare pe auricula dreaptă, poți controla volumul și poți sări între piste.

Redarea poate fi pornită și întreruptă făcând dublu clic. Există, de asemenea, funcții pentru gestionarea apelurilor telefonice, inclusiv informații despre starea dezactivării și încărcării.

Căștile audio Over the Ear wireless cu noise cancelling Bose Headphones HP 700 Luxe impresionează prin eliminarea zgomotului. Chiar și amortizarea externă pasivă este bună, dar este îmbunătățită semnificativ prin electronica activă. În interiorul și în exteriorul căștilor sunt utilizate șase microfoane.

0 Shares
You May Also Like