Probleme comune pentru iPhone X si cum sa le rezolvi

0 Shares
0
0
0

Desi iPhone X ofera o experienta de utilizator de o calitate superioara, exista cateva probleme comune care se invart in jurul acestui smartphone, care au lasat infuriati majoritatea utilizatorilor. In aceasta postare, vom evidentia cateva probleme comune cu iPhone X si cum sa le remediem, inainte de a apela la ajutorul expertilor in reparatii smartphone, de la service Quick GSM.

 1. Probleme de identificare a fetei

Printre putinele optiuni de securitate utilizate de iPhone X se numara sistemul de recunoastere faciala. Potrivit majoritatii utilizatorilor, aceasta caracteristica de securitate este uneori lipsita de raspuns sau nu reuseste sa-ti detecteze fata.

Potrivit altor utilizatori, aceasta caracteristica poate pune o problema de securitate, deoarece este destul de usor de evitat intr-un fel sau altul. De exemplu, cineva ar putea folosi fotografia dvs. pentru a debloca iPhone X sau poate va va obliga sa utilizati aceasta caracteristica pentru a debloca Smartphone-ul si a va compromite contul Apple Pay.

Daca caracteristica dvs. Face ID nu raspunde, pur si simplu urmati urmatorii pasi:

 • Curatati camera frontala si senzorul.
 • Tine-ti telefonul la 20-30 de centimetri distanta de fata ta si priveste activ camera.
 • Asigurati-va ca stati intr-o camera bine luminata.

In cazul in care nu este remediata problema in acest fel, atunci cu siguranta discutam despre o posibila problema ceva mai serioasa, asa ca este necesar sa va duceti dispozitivul in service. Specialistii de la service Quick GSM vor depista cauza care a dus la aparitia problemei si vor trata atat cauza cat si efectul, astfel incat dispozitivul sa nu se mai confrunte cu o asemenea problema.

 1. Probleme de sunet

O alta plangere care a fost trimisa de un numar mare de utilizatori de iPhone X este problema de sunet. Unii oameni afirma ca iPhone-urile lor nu pot emite niciun sunet, in timp ce altii se plang de sunete dubioase, ca si cand ar crapa ceva in difuzor atunci cand volumul este mare. In ambele cazuri, este posibil ca aceasta problema sa fie legata de software sau hardware. Daca problema este un sunet crapat pe difuzoare, pur si simplu urmati urmatorii pasi:

 • Opriti iPhone X tinand apasat butonul de pornire.
 • Daca acest lucru nu ajuta, incercati sa efectuati o resetare rapida. Aici, va trebui sa apasati Volum Sus, Volum Jos. In cele din urma, apasati butonul lateral pana cand vedeti un logo Apple. Permiteti telefonului sa se reporneasca.
 • Daca problema persista, incercati sa verificati daca exista lucruri straine pe difuzoare. Daca nu exista, incercati sa opriti Bluetooth si sa porniti din nou.
 • Daca optiunile de mai sus nu reusesc, incercati sa actualizati iPhone X la cel mai recent upgrade iOS 11.

In cazul in care incercati acesti pasi insa problema nu poate fi remediata, de-asemenea cea mai inspirata idee este de a va deplasa cu dispozitivul la service Quick GSM, pentru ca cei mai buni specialisti in reparatii iPhone sa remedieze problema in cel mai scurt timp.

 1. Ecran fara raspuns la temperaturi reci

O alta problema cu care s-au confruntat majoritatea utilizatorilor de iPhone X este lipsa de reactie temporara a ecranului atunci cand temperaturile scad brusc. Desi aceasta problema nu dureaza mult timp, majoritatea utilizatorilor si-au exprimat dezamagirea in diverse forumuri, cum ar fi Reddit. Cel mai bun lucru este ca Apple este pe deplin constient de problema si a lansat un upgrade software care este capabil sa rezolve aceasta problema.

 • Pentru a rezolva aceasta problema, pur si simplu;
 • Incercati sa reporniti iPhone X.
 • Sau puteti pur si simplu sa-l actualizati la iOS 11.1.2 sau iOS 11.2 sau iOS 11.2.1

In cazul in care problema persista, este indicat sa va duceti dispozitivul in service, iar specialistii vor remedia problema.

Asadar, se poate vedea foarte clar faptul ca si dispozitivele foarte scumpe de pe piata, precum iPhone X; in ciuda specificatiilor tehnice impresionante si in ciuda pretului foarte mare, pot intampina probleme de functionare, insa specialistii de la service Quick GSM vor gasi cea mai buna rezolvare, indiferent de problema aparuta.

Un sfat insa foarte bun pe care vi-l pot oferi si expertii de la acest service gsm, dar pe care il puteti citi si pe toate forumurile, este acela ca este indicat sa va echipati dispozitivul cu accesorii protectoare compatibile, pentru ca dispozitivul sa aiba sanse mai mici de a se defecta.

0 Shares
You May Also Like