Cum sporesti bunastarea si productivitatea animalelor din ferma ta

0 Shares
0
0
0

Ca zootehnist sau viitor zootehnist, stii deja cata grija trebuie sa le acorzi animalelor din cadrul fermei tale. Pe langa o hrana bogata in vitamine si minerale, o hidratare corespunzatoare a acestora, mai ai nevoie si de diferite aparaturi ce iti usureaza munca. Pe langa usurarea muncii tale, astfel de aparaturi si accesorii creeaza un mediu proprice de dezoltare a animalelor, dar si un trai corect.

Avand in vedere ca in cadrul unei ferme nu exista buton de STOP, fuga dintr-un magazin de profil in altul dupa astfel de aparaturi nu este cel mai comod lucru. Acum, poti face orice achizitie iti doresti online si anume de la Super Farm Land.

Super Farm Land are si un magazin fizic in Cluj – il poti vizita pentru a te convinge pe propria piele de calitatea aparte a produselor din stoc.

Cum facilitezi circulatia aerului in grajduri?

Animalele, la fel ca oamenii, trebuie sa respire un aer curat, stii prea bine acest lucru. Atunci cand se afla in aer liber, pe pasune de exemplu, au parte de aer curat involuntar. Cand se afla in grajd, lucrurile se pot schimba.

Daca acesta nu dispune de sisteme de aerisire capabile sa faciliteze intreg aerul din incapere, te poti confrunta cu mirosuri insuportabile uneori. Totodata, nici pentru animale nu e tocmai sanatos sa traiasca intr-un mediu cu un aer greu respirabil, intepator.

Ai nevoie de sisteme performante de aerisire pentru grajd ce vor facilita circulatia aerului. Sistemul de aerisire de la Super Farm Land este cu ridicare manuala, cu plasa si prelata antivant ce iti va proteja ferma de vant sau ploi.

Il poti achizitina la sul pe diferite dimensiuni, in functie de necesitatile tale – 1 m, 1.5 m. 2 m, 3 m si chiar 5 m. Daca nu te descurci cu montatul acestui sistem poti cere ajutorul echipei Super Farm Land ce se va deplasa la ferma ta pentru a desfasura operatiunea de motaj.

Alte sisteme si accesorii necesare in ferma

Avand in vedere ca animalele au nevoie de o alimentatie si o hidratare corecta, de la Super Farm Land poti achizitiona atat hranitoare, cat si adapatori. Trebuie sa iti aduc in vedere ca in cadrul magazinului gasesti si adapatoare anti-inghet – ideale pentru iarna, atunci cand temperaturile scazute iti pot pune bete in roate.

Fiecare animal din ferma ta are nevoi diferite, de aceea unele adapatori sunt stricte pentru un anumit tip de animal, altele se potrivesc, de exemplu, atat pentru vaci, cat si pentru cai.

Aceste adapatoare functioneaza la capacitate maxima atunci cand le folosesti in combinatie cu un transformator pentru incalzirea bazinului (il regasesti tot in cadrul magazinului). Astfel, animalele tale se vor hidrata ori de cate ori simt nevoia cu apa la temperatura pe care tu o alegi.

Acceseaza https://www.superfarmland.com/ si descopera chiar tu multitudinea produselor de care ferma ta are nevoie pentru a functiona la nivel optim. Nu in ultimul rand, daca ai nevoie de mai multe detalii in completarea celor expuse pe site, echipa iti sta la dispozitie cu suport si cele mai bune sfaturi pentru o achizitie corecta.

0 Shares
You May Also Like

Ce sunt gandacii germani?

Gandacii germani sunt o specie de gandaci pe care rar ii veti vedea zburand; in schimb, se incurca…