Cum alegem masa de bucatarie potrivita

0 Shares
0
0
0

Rotunda, dreptunghi sau patrat? Cat de mare? Iata cum puteti gasi o masa de bucatarie perfecta pentru spatiul dumneavoastra.

Exista atat de multe forme si dimensiuni de mese de bucatarie pe desimo.ro. Care dintre ele este potrivit pentru dumneavoastra? Aspectul mesei este important, bineinteles, dar asigurati-va ca se potriveste si ofera destul spatiu.

Masa trebuie sa permita numarul de persoane pe care doriti sa le asezati confortabil si totusi sa lasati suficient spatiu pentru a merge in jurul acestuia.

Latimea mesei ar trebui sa aiba o latime de cel putin 36 de centimetri, astfel incat sa existe suficient spatiu pentru setarile de locatie si pentru alimente. De obicei, pe masura ce creste lungimea mesei, la fel se intampla si cu latimea ei.

Masurati distanta de la masa la perete

Masurati spatiul din jurul camerei. Pentru a permite oaspetilor sa se aseze si sa se ridice usor de pe locurile lor, incercati sa lasati o distanta de 42-48″ intre masa si pereti.

Masurati distanta de la masa la mobilier. Daca in bucatarie exista mobilier, incepeti masurarea de 42-48 de metri de la marginea mobilierului in loc de perete.

Modul bun de masurare http://www.desimo.ro/bucatarie-s-14.html

Pentru a testa o dimensiune a mesei intr-o incapere, iau o lenjerie de pat sau doua si aseza-o unde ar trebui amplasata masa. Acest lucru permite sa vizualizati spatiul pe care il va ocupa. Apoi puteti masura distanta peretelui / mobilei.

Nu va suprasolicitati masa

Producatorul mesei ar trebui sa recomande numarul de persoane care pot fi asezate confortabil fara a se atinge coatele acestora in timp ce mananca. Daca masa dumneavoastra permite o extindere, este foarte utila pentru a fi extinsa atunci cand au loc acele intalniri ocazionale mai mari.

Mesele rotunde sunt excelente pentru spatii mici

Se potrivesc in spatii stramte si nu au colturi ascutite in care sa se loveasca. Puteti, de obicei, sa potriviti mai multi oameni in jurul sau, deoarece nu are colturi. Mesele pedestale sunt chiar mai bune, deoarece ofera mai mult spatiu pentru picioare.

Dimensiunea locurilor pentru o masa rotunda

De obicei, ramanem la acest calcul pentru a incepe sa catam mese rotunde. Producatorii pot oferi recomandari diferite si este posibil sa puteti adauga mai multe locuri pentru a se potrivi mai bine.

O masa dreptunghiulara functioneaza bine intr-o bucatarie lunga si ingusta

Ofera mai mult spatiu pentru fluxul de trafic. Pentru majoritatea meselor, pe masura ce creste lungimea mesei, creste si latimea.

O masa mare si scaune mici

Cand cautati sa ocupati mai putin spatiu intr-o bucatarie, incercati o canapea in loc de scaune. Asigurati-va ca puteti impinge canapeaua sub masa, astfel incat sa puteti scapa de ea atunci cand nu este utilizata.

Bucatarie patrata

in cazul in care bucataria dumneavoastra este patrata, o masa patrata, ca o masa rotunda, face posibila o experienta mai intima, deoarece toata lumea este la o distanta egala. De asemenea, aceasta va arata foarte bine imitand forma camerei in jurul ei.

Ca si masa rotunda, cu cat este mai mare o masa patrata, cu atat va fi mai greu sa ajungeti la mancare. S-ar putea sa iesiti mai bine cu o masa patrata care se pliaza pe si o puteti transforma intr-o forma dreptunghiulara pentru o petrecere.

0 Shares
You May Also Like

Ce sunt gandacii germani?

Gandacii germani sunt o specie de gandaci pe care rar ii veti vedea zburand; in schimb, se incurca…