Cum se poate promova o sala de fitness cu ajutorul Animoto?

0 Shares
0
0
0

Sala de fitness pentru foarte multe persoane este locul de antrenament, locul in care obtin un corp perfect si locul unde uita de stres si de alte cele.

Ei bine, proprietarii salilor de fitness se gandesc mereu cum sa atraga clientii spre businessul lor, asa ca in cele ce urmeaza vom discuta despre o modalitate simpla, prin care acestia isi pot promova salile in mediul online.

Pentru ca o sala de fitness sa fie promovata in mediul online, este necesar instrumentul Animoto, care creaza cele mai interesante clipuri video pentru prezentarea acestui business.

Se poate achizitiona un abonament lunar pentru Animoto de pe site-ul oficial al brandului, insa acesta va avea un pret mare. Antreprenorii care au intentia de a-si promova business-ul prin clipuri video, pot opta pentru Animoto cumparat in grup, iar astfel vor obtine instrumentul, plus diferite alte instrumente la un pret foarte atractiv, si anume doar 59.99$ cost lunar.

Animoto este util pentru a crea videoclipuri care vor inspira. Motivati, invatati si angajati spectatorii cu ajutorul instrumentului nostru simplu de editare video.

Creati-va propriile videoclipuri de antrenament

Probabil vi s-a parut interesanta ideea de a crea videoclipuri de fitness inainte. Ei bine, acum este momentul sa incepem. Cu Animoto, sunteti la doar cateva clicuri distanta de a face un video de antrenament care merita sa fie partajat.

Cum se face un film de fitness

PASUL 1

Veniti cu ceva nou

Indiferent daca doriti sa partajati un antrenament nou, sa creati un exercitiu de instruire video sau sa faceti o prezentare de aparate de fitness inainte si dupa fotografie, Animoto face procesul rapid si usor. Incarcati fotografii sau videoclipuri dintr-un antrenament sau video instructional sau alegeti elemente din biblioteca de stocuri Getty Images. Apoi, utilizati editorul video simplu de drag-and-drop al lui Animoto pentru a incepe rapid punerea impreuna a proiectului.

PASUL 2

Faceti-va propriul clip video

Ajutati afacerea dvs. sa iasa din anonimatul in care se afla alaturi de celelalte sali de fitness. Atunci cand incepeti crearea materialului video, puteti personaliza schema de culori, stilul, muzica si textul oricarui proiect.

PASUL 3

Imprastiati vestea

Odata ce videoclipul dvs. este terminat, este timpul sa luati cuvantul acolo! Animoto va permiteti sa va impartasiti proiectul final prin intermediul canalelor media sociale, permitandu-va sa va transformati videoclipurile in anunturi care pot atrage mai multi clienti.

Faceti videoclipuri pentru ceea ce aveti nevoie

CLIPURI DE ANTRENAMENT

Afisati clientilor modul in care isi pot recrea antrenamentul preferat pe cont propriu. Ghidati-i printr-o rutina folosind text instructional stratificat in partea de sus a fotografiilor sau clipurilor video.

INSTRUMENTE MOTIVATIONALE

Castiga publicul cu pozitivitate. Creati videoclipuri motivationale pentru a-i incuraja sa abordeze sesiunile de exercitii cu energie si hotarare.

POTRIVITI-VA STILUL CU OBIECTIVELE DVS.

Indiferent de scopul videoclipului dvs., Animoto are stiluri video si sabloane de scena de fitness pentru a va completa munca. Alegeti dintr-o varietate de muzica, fonturi, culori si multe altele. Adaugati o nota de aroma si personalizati fiecare proiect intr-un mod care se potriveste cu marca dvs. de fitness.

Asadar, dupa cum se poate vedea, Animoto este necesar chiar si pentru o sala de fitness, pentru ca prin intermediul sau se creaza clipuri video de promovare a salii.

0 Shares
You May Also Like