De ce a aparut compania Schleich?

0 Shares
0
0
0

Dacă aveți copii cu vârste de până la 10-11 anișori, cel mai probabil ați auzit de figurinele Schleich, jucării de calitate special create pentru copiii dumneavoastră. Acestea sunt create în Germania, fiind comercializate pe tot mapamondul, inclusiv şi în România.

Cu toate acestea, în spatele jovialelor şi atractivelor figurine se află o poveste impresionantă. De aceea, în articolul de astăzi vom discuta despre compania Schleich, astfel încât să vă formaţi o opinie despre seriozitatea lor şi calitatea produselor.

Cum a început povestea?

Firma Schleich a apărut în anul 1935, în Germania, fiind înfiinţată de către Friedrich Schleich, compania păstrându-i numele chiar şi în ziua de astăzi. La 15 ani de la lansarea firmei, au apărut şi primele produse, fiind întocmai nişte figurine.

Astfel, pe parcursul a peste 65 de ani de la producerea acestora, firma a reuşit să câştige încrederea, nu doar a nemţilor, ci şi a locuitorilor de pe tot Globul. Pe parcursul timpului, firma a construit mai mult filiale în lume, marcând un număr de peste 250 de angajaţi.

Cum apar figurinele?

Probabil una dintre cele mai populare întrebări o reprezintă realizarea figurinelor. Tocmai de aceea, trebuie să stiţi că acestea sunt realizate dintr-un plastic de înaltă calitate, astfel încât să nu fie pusă în pericol sănătatea copilului.

Pentru a lua viaţă, acestea sunt pictate manual de către angajaţii firmei, devenind atractive şi încântătoare atât pentru părinţi, dar mai ales pentru copii. Aceştia îşi iau tot timpul necesar pentru ca fiecare produs să fie perfect, astfel încât să nu existe nicio problemă estetică.

Recomandări

Înainte de a achiziționa produsele, este foarte important să țineți cont de vârsta copilului dumneavoastră. Recomandarea noastră este ca figurinele să fie folosite doar de copiii cu vârste de peste trei ani, astfel încât să nu existe niciun risc de accidentare prin înghițirea pieselor componente.

Dimensiunile produselor sunt destul de reduse, astfel că este foarte important să ţineţi cont de recomandările producătorului, pentru a nu întâmpina evenimente neplăcute. Mai mult, încercaţi ca aceste figurine să nu ajungă în cavitatea bucală a celui mic.

În final, sperăm ca articolul de astăzi să vă ajute în alegerea figurinelor preferate ale firmei Schleich, astfel încât micuțul dumneavoastră să se bucure de cele mai frumoase jucării, care îi vor marca în mod pozitiv copilăria. Suntem convinși că nu veţi regreta achiziţia ci din contră, veţi reveni în magazine pentru a descoperi şi noile colecții de jucării.

0 Shares
You May Also Like