Ce rol are un aparat cavitatie + radiofrecventa + ultrasunete?

0 Shares
0
0
0

Sunt mai multi producatori care vand cavitatie, radiofrecventa corporala si ultrasunete faciale, iar in cele ce urmeaza in acest articol, vom discuta putin despre aparatele care include doate aceste trei tratamente.

Referitor la cavitatia 40 kHz, trebuie mentionat faptul ca acest sistem de cavitatie, promoveaza in cel mai eficient mod metabolismul celulelor in organism, insa imbunatateste si fermitatea pielii, reduce celulita, si are efecte de durata.

In ceea ce priveste radiofrecventa corporala 1 MHz, trebuie mentionat faptul ca este o tehnologie care poate aplica selectiv energia electromagnetica in profunzimea pielii, pentru ca aceasta energies a se lupte cat mai bine cu celulita, dar si cu pielea cazuta, si sa ofere rezultate vizibile in cel mai scurt timp posibil.

Referitor la ultrasunetele faciale 3MHz, trebuie mentionat ca acesta este un tratament care are ca si principal scop o reinitiere facial, fara a fi nevoie de chirurgie estetica. O astfel de optiune este extrem de importanta si pentru ca poate sa reduca foarte mult ridurile, si poate sa favorizeze foarte bine intretinerea pielii.

Ei bine, printre cele mai cunoscute rezultate ale unui astfel de aparat 3 in 1 daca il putem numi asa, putem aminti in primul rand scaderea drastica a depozitelor de grasime acumulata si difuza.

Un alt rezultat excelent pe care il are tratamentul cu un astfel de aparat, este reprezentat de o foarte buna imbunatatire si elasticitate a pielii, insa si reducerea celulitei este tot un rezultat ideal al acestui tratament.

Putem aminti ca si rezultat minunat al unui astfel de tratament, si remodelarea corporala, insa si activitatea circulatiei sanguine, eliminarea vergeturilor existente sau in curs de dezvoltare, si reducerea centimetrilor din zona tratata, pot sa fie amintite ca fiind alte rezultate ale acestui tratament.

In cazul in care te indoiesti de beneficiile unui astfel de proces, trebuie sa stii faptul ca in primul rand, un asemenea proces este inceput iar apoi finalizat fara a fi nevoie de o interventie chirurgicala, sau fara a fi nevoie de anestezie.

Deasemenea, un astfel de proces nu produce nici un fenomen neregulat pe piele, si este ideal pentru ca nu produce nici umflaturi si nici sangerari, deci poti alege fara teama un astfel de tratament, pentru ca nu vei avea de suferit.

Un tratament cu acest aparat nu are nici un efect secundar, si este un tratament non ivaziv, adica nu iti poate pune in nici un fel viata in pericol.

Atunci cand urmezi u nastfel de tratament, nu trebuie insa sa plasezi capul in apropierea regiunilor cerebrale, in zona regiunii toracice, in zona organelor sensibile sau in zona urechilor.

Deasemenea, nu este indicat ca femeile care sunt insarcinate, care alapteaza sau care se afla la perioada de menstruatie sa utilizeze un astfel de aparat.

Nici pentru femeile care au diabet, sau care au boli grave transmisibile nu este indicat sa foloseaca un asemenea aparat .

Nici persoanele care sufera de tulburari severe ale functiilor hepatice, sau care au probleme cu inima nu trebuie sa utilizeze un astfel de aparat.

0 Shares
You May Also Like