Ce casti bluetooth pentru sport exista pe piata?

0 Shares
0
0
0

In timp ce majoritatea producatorilor se concentreaza in principal pe castile standard, unii utilizatori apreciaza mai mult perechile de casti bluetooth. Mai mari, ele pot fi mai confortabile si mult mai rezistente la transpiratie si apa.

PHILIPS ACTIONFIT SHQ5200 este considerata ca fiind o casca usoara si confortabila pentru antrenament. Fiind prezentate deja in numeroase ghiduri de pe Internet, castile SHQ5200 din gama Philips ActionFit sunt extrem de eficiente.

Sunt extrem de rezistente la apa si la transpiratie, designul lor foarte usor asigura un confort sporit, in timp ce capatul sau siliconic permite obtinerea unui bun suport in timpul efortului. Designul lor deschis va permite, de asemenea, sa auziti tot ceea ce se intampla in jurul dvs., acest model fiind ideal pentru sporturile in aer liber (si in timpul iernii). Pretul acestui model este in jur de 50 €.

Cu o greutate de numai 150g, Transforming Soul este una dintre cele mai bune casti pentru sport. Oferita la mai putin de 100 €, prezinta o structura perfect ventilata si are mai multe optiuni de culori si placute detasabile. O husa de transport este livrata in cutie pentru a o proteja in exercitiul dvs. fizic, iar calitatea audio este, de asemenea, foarte buna.

Modul wireless nu este doar pentru anumite gadgeturi, iar unele casti concepute pentru fanii sportului beneficiaza, de asemenea, de aceasta tehnologie. Acesta este cazul modelelor prezentate in magazinele sport, care ofera o excelenta libertate de miscare pentru adeptii alergarii, a celor care fac forta si a persoanelor adepte ale altor sporturi care pot fi practicate in muzica!

Setul cu casca Urbanears Hellas este o alternativa excelenta. Ne place designul sau foarte bine gandit, unde este posibila indepartarea arcurilor si a tampoanelor pentru a le spala cu usurinta. Usor, casca este uitata rapid odata ce este pusa in ureche,  si ofera o izolare perfecta de mediul exterior.

Constructia de plastic nu poate fi perfecta, dar calitatea audio este placuta. Are aproximativ 14 de ore de autonomie, ceea ce este suficient pentru o saptamana de exercitiu fizic.

Oare exista casti Bluetooth special concepute pentru sport? Acesta este ceea ce Monster propune cu modelul sau Liberty. Aici, nici un cablu nu va va incurca si vi se va permite libertatea de miscare rar.

Comenzile sunt manevrate direct de la casti, iar pernele pentru urechi asigura o izolare fonica medie, permitandu-va sa ramaneti atenti la mediul inconjurator. Pentru iarna, este doar produsul perfect, permitandu-va sa va bucurati de muzica, sa va protejati urechile de frig si sa alergati fara nici o problema. Totusi, ramane problema pretului, care este foarte mare.

Usoare (cantarind doar 150g), setul de casti cu transmisie Soul Transform este unul dintre cele mai bune seturi de casti pentru sport. Oferind o calitate buna a sunetului, o structura ventilata, placute detasabile, carcasa in diferite culori, ramane printre cele mai bine vandute produse.

Desigur, in timpul exercitiilor, veti simti mai multa caldura in zona urechilor, in special in cazul unei activitati intense de cardio, cum ar fi alergarea. Microfonul este compatibil cu majoritatea dispozitivelor.

 

0 Shares
You May Also Like