Ce este optimizarea SEO?

0 Shares
0
0
0

Buna ziua, dragi cititori,

Stiati ca in fiecare zi se fac mai mult de doua miliarde de interogari pe Google?

Dar cum afecteaza acest lucru site-ul dvs.?

Raspunsul include un cuvant: oportunitatii.

Pentru a profita de oportunitatile oferite de motoarele de cautare, este important ca site-ul dvs. sa atinga un rang inalt in rezultatele cautarii. Pentru a atinge acest obiectiv, puteti utiliza (in mod strategic) mediile sociale, publicitate si SEO (Search Engine Optimization).

Din pacate, daca nu stiti cum sa aplicati aceste strategii, veti fi intrecut de catre concuretii dumneavoastra. Insa, puteti invata mult mai multe de pe HowDoDesign.

Ati creat un site web (magazin online, blog etc.) care nu atrage suficienti vizitatori pentru a genera profitul asteptat? Cu siguranta puteti incepe prin cu Googlebot, optimizand (SEO) site-ul dvs. web.

Sunt adesea intrebat: “As dori sa am mai multi clienti, ar trebui sa-mi investesc timpul si banii in optimizarea site-ului meu?”

Cand imi este pusa aceasta intrebare, am intotdeauna acelasi raspuns. Pentru a reusi pe internet, este important sa creati un continut relevant si util pentru utilizatorii dvs. In primul rand, incercati sa oferiti informatii, servicii sau produse de calitate.Utilizatorii site-ului dvs. web sunt cei mai importanti, deoarece acestia determina pulsul afacerii dvs. Apoi, daca doriti sa cresteti numarul de vizitatori pe site-ul dvs., optimizarea site-ului este vitala.

Ce este SEO?

SEO este descris ca fiind optimizarea site-ului dvs. pentru motoarele de cautare. Adica ajustati anumite elemente (etichete HTML, text etc.) ale site-ului dvs. web pentru a promova intelegerea continutului paginilor dvs. web de catre motoarele de cautare. SEO este o strategie eficienta pentru a optimiza continutul si structura site-ului dvs.

Majoritatea motoarelor de cautare functioneaza la fel. In primul rand, trebuie sa stie ca site-ul dvs. exista. Daca site-ul dvs. nu este listat ca rezultate de cautare Google, il puteti adauga in URL-ul Adaugare Google. In caz contrar, robotii Google de indexare nu va vor putea gasi.

Scopul motoarelor de cautare este sa furnizeze rezultate relevante pentru utilizatori. Pentru a indeplini cu succes aceasta sarcina, procesul de cautare al motorului de cautare scaneaza toate site-urile web si proceseaza cuvintele cheie utilizate in titlul si textul paginilor web.

De ce sa optimizati site-ul?

S-a dovedit ca majoritatea internautilor dau click doar pe rezultatele primei pagini afisate de motoarele de cautare. Deci, daca site-ul dvs. se afla pe prima pagina pentru un anumit cuvant cheie, aveti garantia ca veti primi mai multe click-uri decat cea al concurentului dvs. care se afla pe a doua pagina, pentru acelasi termen.

Mai multe click-uri inseamna mai multi vizitatori; mai multi vizitatori inseana mai multi clienti; mai multi clienti inseamna mai multi bani.

Puteti optimiza site-ul dvs. web pentru mai multe tipuri de interogari. Cu cat este mai populara interogarea, cu atat va fi mai dificil sa nu ai un profit.

Ce este o interogare? O interogare reprezinta pur si simplu cuvintele cheie trimise unui instrument de cautare (exemplu Google).

Nota: Ma refer la Google, deoarece este cel mai folosit motor de cautare.

Ce este o interogare populara? O interogare populara este o interogare care este rulata frecvent si unde exista o multime de site-uri web care concureaza intre ele pentru un loc pe prima pagina.

 

0 Shares
You May Also Like

Html 5 si optimizarea seo

Atunci cand discutati cu o firma de firma optimizare seo este foarte posibil sa vedeti ca acestia aduc…