Cum se distinge un ceas pentru femei de un ceas pentru barbati?

Cum se distinge un ceas pentru femei de un ceas pentru barbati?

0 Shares
0
0
0

Un ceas este un dispozitiv care masoara trecerea timpului. Atat barbatii, cat si femeile il poarta. In zilele acestea, este adesea posibil ca ceasurile pentru femei si barbati sa nu difere deloc unul de celalalt. Doar o privire atenta asupra ceasurilor te va anunta ce ceas este destinat femeilor si care este pentru barbati.

In primul rand, este vorba despre dimensiunea si greutatea ceasului. Ceasurile pentru femei, in special modelele elegante, precum un ceas Tissot T-Classic Lady NBA, se caracterizeaza prin faptul ca sunt mai delicate in constructie si, prin urmare, mult mai usoare.

Doamnele cauta foarte des un ceas care sa inlocuiasca bijuteriile si, prin urmare, este util un ceas care, in loc de curea, are o bratara delicata, adesea aurita sau placata cu aur.

Ceasul pentru imbracamintea de seara poate fi mic, dar trebuie sa aiba un cadran clar marcat pe o curea de metal neagra sau decorativa. Se intampla adesea ca exista modele a caror constructie si aspect nu sugereaza pentru cine a fost creat ceasul. Apoi, trebuie sa te uiti si la elemente precum greutatea ceasului, dimensiunea sau carcasa ceasului.

Dimensiunea si greutatea ceasului.

Elementele care indica pentru cine este destinat ceasul sunt dimensiunea carcasei si latimea curelei. Acest lucru se datoreaza faptului ca femeile au maini mai mici si incheieturi mai fine decat barbatii si, prin urmare, un ceas pentru femei ar trebui sa fie mai delicat.

Atunci cand alegi un ceas pentru femei, acorda atentie faptului ca o carcasa a unui ceas pentru femei va avea un diametru maxim de 35 mm. Ceasurile de acest diametru vor fi mai decorative decat practice.

Bratara sau curea. Ce este mai potrivit pentru doamne?

Ceasurile disponibile pe piata sunt montate in principal pe diferite tipuri de curele. Cea mai populara si mai obisnuita fixare este pe curele din piele naturala sau din piele ecologica. Atunci cand cureaua actioneaza ca bijuterie si este singurul decor al tinutei, aceasta este de obicei plasata pe bratara, care  va fi stabila, dar ingusta si delicata.

Ca femeie, poti folosi diferite tipuri de ceasuri pentru diferite tinute, deoarece moda pentru femei nu este la fel de stricta ca regulile care guverneaza moda pentru barbati. Fiecare femeie eleganta stie ca atunci cand este la job, petrece acest timp in tinuta oficiala si, prin urmare, ceasul pe care il alege trebuie sau ar trebui sa fie montat pe o curea sau bratara din piele.

Culori de ceasuri pentru femei.

Albastru pentru un barbat sau roz pentru o femeie? Culori foarte populare si specifice genului. Cu toate acestea, raspunsul este cu tarie ca nu, cel putin cand vine vorba de ceasuri. Foarte des se intampla ca femeile sa prefere ceasurile de culoare pastel sau sa aleaga ceasurile cu cadran alb.

In zilele acestea, multe companii produc ceasuri in diferite culori si in diferite moduri, ceea ce incurajeaza doamnele sa aleaga modele intunecate.

Prin urmare, printre ceasurile dedicate doamnelor, le poti gasi pe cele cu curea albastru bleumarin si cadran negru. Trebuie remarcat faptul ca in zilele acestea culoarea nu apartine unui anumit sex si poti urmari preferintele individuale intr-un magazin de ceasuri.

0 Shares
You May Also Like