Cum remediati problemele tuochscreen-ului pentru iPhonte XS Max/XS si XR?

Cum remediati problemele tuochscreen-ului pentru iPhone XS Max/XS si XR?

0 Shares
0
0
0

Apple a lansat recent iPhone XS Max, iPhone XS si iPhone XR pe piata. Ei bine, toate aceste modele sunt excelente, dar ceea ce deranjeaza utilizatorii cel mai mult este problema touchscreen. Nimeni nu a asteptat sa se confrunte cu problema touchscreen cu noile iPhone-uri.

Ei bine, nu suntem aici pentru a discuta despre dezavantajele seriei iPhone X. Deci, hai sa tinem jargonul scurt si sa continuam cu obiectivul principal al acestui post pentru a rezolva problema touchscreen pe iPhone (XS Max / XS / XR).

Mai jos vom discuta despre cele mai bune abordari pentru remedierea problemei ecranului touchscreen pe dispozitivele din seria X. Doar urmati pasii si instructiunile si veti putea rezolva cu usurinta problema.

Resetati Forta dispozitivului iPhone

Aceasta este abordarea de baza pe care o recomandam utilizatorilor din seria iPhone X. De asemenea, nu este resetat din fabrica; este vorba despre fortarea iPhone-ului dvs. sa se inchida numai. Urmati pasii de mai jos pentru a forta resetarea seriei iPhone X.

Pasul 1:  Incepeti cu impingerea si eliberarea butonului ” Volume Up ” al dispozitivului. Asigurati-va ca sunteti rapid.

Pasul 2: Apoi, trebuie sa apasati imediat si sa eliberati butonul ” Volume Down “.

Pasul 3: Acum tineti apasat butonul lateral al dispozitivului si asteptati sa apara emblema Apple. Apoi, trebuie sa eliberati butonul lateral imediat ce logo-ul Apple apare pe ecran.

Speram ca va rezolva problema touchscreen-ului pe iPhone (XS Max / XS / XR). Daca nu ajuta la rezolvarea problemei, continuati cu abordarile de mai jos.

Verificati daca exista o noua versiune de software disponibila pentru dispozitivul dvs.

Daca sunteti aici, evident ca nu puteti utiliza ecranul tactil al dispozitivului dvs. Deci, trebuie sa faceti acest lucru pe calculatorul dumneavoastra. Urmati pasii de mai jos:

Pasul 1: Mai intai, utilizati cablul de incarcare furnizat impreuna cu dispozitivul iPhone pentru a conecta telefonul la computer.

Pasul 2 :Apoi, mergeti la laptop sau PC si deschideti iTunes. De asemenea, asigurati-va ca ati actualizat versiunea iTunes instalata pe ea.

Pasul 3: Acum trebuie sa selectati dispozitivul iPhone pentru a continua.

Pasul 4: Acum intrati in sectiunea ” Rezumat ” pentru a continua, apoi faceti clic pe ” Verificati pentru actualizari “.

Asta e. Acum, daca vedeti ca exista o actualizare disponibila pentru iPhone (XS Max / XS / XR), instalati-o pe dispozitiv. Asta e. Aceasta este o abordare dovedita pentru a rezolva problema touchscreen pe iPhone (XS Max / XS / XR). Cu toate acestea, functioneaza atunci cand exista o actualizare disponibila pentru dispozitivul dvs.

In cazul in care nu exista nicio actualizare disponibila, puteti incerca si o alta varianta:

Apasati pe Activare / Dezactivare a atingerii 3D

Daca nici una dintre cele doua abordari de mai sus nu face truc, atunci continuati cu acesta si vedeti daca acesta functioneaza pentru dvs. Pentru a continua aceasta abordare, ecranul tactil al iPhone-ului dvs. nu ar trebui sa fie complet nereactiv.

Iata cum puteti sa activati si sa dezactivati touch-ul 3D pe dispozitivele din seria iPhone X:

Pasul 1: Deschideti interfata de aplicatii pe iPhone si accesati meniul Setari.

Pasul 2: Acum atingeti ” General ” si apoi intrati in sectiunea ” Accesibilitate “.

Pasul 3: Apoi, trebuie sa gasiti o optiune numita ” Touch 3D “.

Pasul 4: Odata ce ati gasit acest lucru, incercati sa comutati intrerupatorul de langa acesta Oprit si Activat.

Ei bine, acestea sunt cateva modalitati pe care puteti sa le incercati pentru a “repara” touchscreen-ul, care este una dintre cele mai sensibile piese telefoane.

Daca incercati toate aceste modalitati de remediere a problemei insa touchscreen-ul nu da semne de revenire, cel mai probabil este indicat sa mergeti cu dispozitivul in service pentru inlocuirea piesei. Sau, daca telefonul se afla in perioada de garantie, puteti incerca sa obtineti o reparatie gratuita pe baza certificatului de garantie.

0 Shares
You May Also Like