Ce este si ce beneficii are balsamul de buze?

Ce este si ce beneficii are balsamul de buze?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand femeile isi indreapta atentia spre W7 cosmetics, de multe ori aleg sa isi cumpere printre altele si un balsam de buze, iar in urmatoarele randuri vom discuta putin pe marginea acestui subiect.

Buzele sunt una dintre partile cele mai captivante ale fetei. Oamenii de obicei au grija de trasaturile lor faciale, dar ignora buzele. Un ruj de buze este adesea folosit, dar balsamul de buze este intotdeauna luat in considerare. Buzele hidratate au multe beneficii, cum ar fi aspectul atractiv, moale, sunt mai placute la sarutat si au multe alte beneficii.

Exista o multime de modalitati de a va imbogati buzele, cum ar fi urmarirea unei diete echilibrate si obtinerea protectiei impotriva poluarii, a luminii directe a soarelui si a substantelor chimice dure, dar cea mai simpla si mai usoara cale este de a aplica balsam de buze.

Ce este un balsam pentru buze?

Balsamul de buze arata ca o substanta de ceara aplicata local pe buzele dvs. pentru ca acesta hidrateaza, usureaza buzele uscate si crapate, trateaza ranile reci, precum si stomatita.

Balsamul de buze contine adesea ceara de carnauba sau ceara de albine, alcool cety, camfor, lanolina, petrolatum printre alte componente. Unele produse care fac parte din aceasta categorie, printre altele mai contin de asemenea, coloranti, parfum, aroma, acid salicilic, fenol, precum si produse de protectie solara.

Balsamurile pentru buze sunt concepute pentru a oferi un strat suplimentar pe suprafata buzelor, pentru a se lipi de umiditate si a le mentine in siguranta atunci cand acestea sunt supuse la o expunere exterioara. Temperaturile reci, aerul uscat precum si vantul au un impact si de uscare pe buze, prin indepartarea umiditatii. Buzele sunt foarte subtiri, deci sunt extrem de vulnerabile la uscaciune.

Componentele ocluzive ale balsamului de buze, cum ar fi jeleul de petrol si ceara, impiedica pierderea umiditatii si mentin buzele confortabile. Aromele, produsele de protectie solara, colorantii, precum si o varietate de medicamente ar putea oferi alte beneficii specifice.

De ce folositi o balsam de buze?

Pielea se vindeca mai repede, iar acesta este primul argument in ceea ce priveste utilizarea balsamului de buze. Buzele au o piele mai subtire comparativ cu pielea fetei. Daca va confruntati cu senzatia de buze uscate sau crapate, aplicarea unui balsam de buze va va mentine buzele hidratate si o va ajuta sa se vindece mai repede.

Protectia SPF

Exista soiuri de balsam de buze care vin cu protectie SPF. Utilizati un balsam de buze care contine acest ingredient cand iesiti afara, iar in acest fel veti avea buzele protejate.

Pinkish Color

Astazi, balsamurile de buze vin cu nuante mai deschise, cum ar fi roz. Daca sunteti adolescente si nu aveti voie sa folositi rujul, balsamul pentru buze este o alternativa buna. Ofera aspectul roz si hidrateaza si ele.

Usor de folosit

Un avantaj remarcabil al aplicarii balsamului pentru buze este faptul ca este usor de aplicat. De fapt, il puteti aplica in doar cateva minute. Este disponibil intr-un tub mic care este atat de usor de transportat in geanta sau in buzunar.

Buzele vor arata mai suple

Buzele uscate si subtiri devin hidratate si ingrosate cu un balsam de buze de buze, care le ofera acestora cea mai buna sursa de hidratare. Exista o multime de balsamuri pentru buze care va promit sa va strangeti buzele. Pe de alta parte, hidratarea acestora in fiecare zi este un mod remarcabil de a va asigura ca pastrati aspectul tineresc si suplu.

Care balsam pentru buze este cel mai bun?

Exista o multime de soiuri de balsam de buze disponibile, astfel ca este destul dificil de a ales care este cel mai bun. Cu o cercetare adecvata, veti gasi cu siguranta cel mai bun produs pentru buzele dvs., insa recomandarea noastra este sa va indreptati atentia spre un balsam de la W7 cosmetics.

0 Shares
You May Also Like