Recomandari de jocuri Sudoku pentru smartphone

Recomandari de jocuri Sudoku pentru smartphone

0 Shares
0
0
0

Indiferent de varsta pe care o ai, Sudoku poate fi un bun exercitiu pentru creier, chiar daca il folosesti pentru relaxare sau ca si metoda de testare a IQ-ului. Cu siguranta va trebui sa ii oferi o sansa. De altfel, partea si mai buna este ca nu va trebui sa cumperi numeroase reviste sau culegeri de Sudoku, deoarece vei gasi mii de puzzle-uri online, prin intermediul aplicatiilor dedicate.

Daca nu stii ce fel de aplicatii sa descarci, in acest articol iti vom prezenta unele dintre cele mai indragite jocuri Sudoku, de catre utilizatori.

Enjoy Sudoku

  • Pret: 2,99 USD

Enjoy Sudoku este unul dintre mai vechi jocuri Sudoku pentru mobil, insa este si una dintre cele mai grozave aplicatii de acest gen, care dispune de un numar imens de niveluri de dificultate (maximum 17), capacitate de a adauga jocuri noi scanandu-le din ziarul local, precum si tutoriale pentru tehnici avansate (de exemplu X-Wing).

Exista, de asemenea, un sistem de sugestii si solutii in cazul in care lucrurile din joc devin mult prea complicate, iar tu nu mai gasesti cel mai potrivit raspuns.

Inainte de a instala aceasta aplicatie, ia in calcul ca este destul de veche, fiind posibil sa nu functioneze corect pe cele mai noi versiuni de smartphone. Asadar, te sfatuim sa iti rezervi o luna de testare gratuita.

Genina.com Sudoku

  • Pret: gratuit / 1,99 USD

Genina.com este una dintre cele mai populare versiuni pentru smartphone, iar aplicatia include patru niveluri de dificultate, o colectie impresionanta de puzzle-uri, optiuni de Undo si Reset nelimitate, un sistem de indicii si un tracker pentru progres. Interfata aplicatiei nu este la fel de atractiva, comparativ cu alte jocuri sudoku, insa numerele sunt afisate clar, fiind perfecta pentru persoanele care au probleme de vedere.

Sudoku – The Clean One

  • Pret: gratuit / pana la 2,99 USD

Sudoku – The Clean One este o aplicatie Sudoku care dispune de o interfata simpla si un mod luminos sau intunecat. Aceasta este una dintre cele mai bune aplicatii Sudoku pentru incepatori deoarece prezinta diferite optiuni precum: cinci niveluri de dificultate, evidentierea cifrelor, salvarea automata si un sistem de sugestii.

Totusi, aceasta fiind o aplicatie gratuita, va avea reclame in partea laterala a ferestrei. In cazul in care doresti ca toate aceste reclame sa dispara, poti accesa versiunea premium.

Sudoku.com

  • Pret: gratuit / pana la 2,99 USD

Sudoku.com este cel mai descarcat joc din aceasta lista. Aplicatia pune la dispozitia userilor un numar impresionant de puzzle-uri, provocari zilnice, evenimente Sudoku sezoniere, o functie de evidentiere a numerelor, un sistem de sugestii, Undo nelimitat si sase niveluri de dificultate.

Jocul poate fii accesat de mai multe categorii de utilizatori, deoarece acesta are diferite videoclipuri, care prezinta reguli, strategii, precum si o scurta istorie a jocului.

Sudoku poate fi jucat pe orice display telefon si nici nu ai nevoie de specificatii foarte avansate ale telefonului pentru ca vei gasi un joc sudoku pentru orice telefon. Astfel, acesta este un joc accesibil inclusiv pentru cei care au telefoane mai vechi.

 

0 Shares
You May Also Like