Trimite colete in intreaga tara si bucura-te de servicii prompte, cu E-livrat

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta ai avut cel putin o experienta neplacuta cu firmele de curierat, indiferent ca ai primit sau ai trimis ceva prin intermediul lor. Pe cat sunt acestea de populare astazi, pe atat de mari sunt sansele sa nimeresti un curier care si-a lasat acasa cei 7 ani de educatie sau o persoana responsabila de preluarea comenzii care te trateaza de sus.

Nu e singurul domeniu in care astfel de nereguli exista, insa asta nu inseamna ca tu trebuie sa te conformezi lor si sa accepti sa fii tratat incorect sau sa stai suparat pentru ca altii dau dovada de incompetenta.

Nu degeaba acest sector de servicii este astazi atat de dezvoltat. Daca ai avut o experienta despre care nu vrei nici sa iti mai amintesti cu o firma de curierat, automat te vei reorienta urmatoarea data cand vei avea nevoie de astfel de servicii.

Iti recomand sa fii mai dezinvolt si sa incerci o colaborare care iti pare promitatoare prin modul in care isi prezinta serviciile, chiar daca este vorba despre un nume mai nou pe piata. De obicei business-urile vin cu o doza mai mare de pasiune, de interes din partea prestatorilor, deci de ce sa nu incerci?

Nu doar pentru ca totul se desfasoara ca la carte in cazul lor, dar si pentru ca exista seriozitate, firma de curierat E-Livrat este un nume solid astazi pe nisa de profil, desi este destul de recent lansata pe piata. Portofoliul ei si implicit modul in care isi desfasoara activitatea sunt demonstratia suficienta ca merita repetarea experientei.

De ce E-livrat?

Obiectivul acestei societati este unul foarte clar si serviciile prestate se indreapta in directia dorita de aceasta. Este vorba despre dorinta de a oferi fiecarui client o experienta cu totul altfel fata de ceea ce ofera astazi firmele de curierat. Se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice si dispun de servicii special gandite pentru a onora orice fel de cerere de transport.

Dovada ca le pasa de ceea ce crezi, de cum iti descrii experienta pe care ai avut-o cu ei, e faptul ca le poti oferi feedback, un fedback de care vor tine cont in ideea de a-si imbunatati serviciile.

Despre tot ce tine de livrare, de termenii si conditiile de preluare si predare a coletelor, de greutatea pe care o pot avea, despre cum trebuie sa fie ambalate pachetele, ce pot contine si ce nu, dar si alte astfel de informatii regasesti in detaliu pe site-ul e-livrat.ro.

Citeste si despre livrare, in cat timp ajung pachetele la destinatar, cate incercari de expediere a coletului va face curierul si orice consideri relevant cand vine vorba despre serviciile de curierat.

Ai in vedere faptul ca ai posibilitatea sa fii in tema legat de statusul de livrare a comenzii pe toata durata acestuia. Despre cum poti sa faci asta, poti sa citesti online. Nu uita ca orice sugestie pe care o ai pentru e-livrat va fi tratata cu seriozitate. Poti parte dintr-o lume care merge bine pentru ca esti sincer si oferi o parere.

0 Shares
You May Also Like