Ce trebuie sa stii despre extensiile de par?

0 Shares
0
0
0

Mai mult ca sigur iti doresti ca si parul tau sa fie cat mai lung si cat mai des intr-un interval de timp cat mai scurt posibil, insa de multe ori, va trebui sa astepti destul de mult timp pana cand parul tau natural va creste si va fi atat de des precum ai vrea.

Daca insa ai de gand sa iti schimbi look-ul intr-un interval foarte scurt te timp, atunci ctrebuie sa stii faptul ca singura ta solutie este reprezentata de extensiile de par, care au un aspect foarte natural.

Mai intai de toate, trebuie sa stii faptul ca acele extensii de par, sunt de fapt fire de par uman, sintetic sau monofibra, care se ataseaza suvitelor tale de par, direct de la radacina, prin lipire, innodare sau prin intermediul clipsurilor.

Pentru a te bucura de utilizarea extensiilor va trebui sa astepti minim 45 de minute, iar timpul maxim va putea ajunge pana la cateva ore, in functie de cat de mult par ai de gand sa adaugi.

Trebuie mentionat faptul ca aceste extensii de par ar trebui sa reziste cel putin doua saptamani, iar durata lor de viata poate ajunge pana la 4 luni, dupa care pot sa fie indepartate foarte simplu si rapid, de catre un expert.

Extensiile din par natural pot sa fie tunse la fel ca si parul normal, pot sa fie deasemenea coafate sau chiar si vopsite.

Mai trebuie sa stii faptul ca un par frumos trebuie sa fie foarte atent ingrijit, spalat cu cele mai renumite sampoane si balsame pentru par, si totusi, chiar si asa, se poate sa nu fie de ajuns, astfel incat parul sa arate intr-un mod impecabil.

In cazul in care nu ai fost inzestrata cu o podoaba capilara asa cum ti-ai fi dorit, atunci mai mult ca sigur singura ta solutie este aceea de a opta pentru extensii de par.

In acest caz, tinand cont de faptul ca am mentionat mai sus faptul ca se pot gasi si extensii din par uman, si extensii din par sintetic, dar si extensii de par din monofibra, cel mai bine ar fi sa iti indrepti atentia spre acele extensii din par natural.

Modalitati de prindere a extensiilor, asa din ce am vazut in mare in acest articol ar fi, pentru ca ele pot sa fie prinse natural, prin intermediul clipsurilor, prin innodare sau atasate direct la radacina.

De cele mai multe ori, se opteaza pentru atasarea suvitelor prin innodare, pentru ca este mult mai usor mai apoi sa iti indepartezi suvitele chiar si tu pe cont propriu acasa, fara a mai fi nevoie sa apelezi la ajutorul unui specialist.

Prin intermediul clipsurilor, daca vei avea de gand sa iti atasezi asa suvitele, vei avea mai mult ca sigur nevoie de ajutor, asa ca ar cam trebui sa contactezi un specialist.

Cele mai bune rezultate insa, le vor avea suvitele atasate prin lipire, insa aici iti va fi extrem de greu sa le indepartezi, si chiar si specialistii se vor chinui.

In aceasta situatie, pentru a-ti scurta parul, cel mai probabil, va trebui sa il tunzi.

0 Shares
You May Also Like

Cum alegeti sapca potrivita?

Cand vine vorba de alegerea palariei sau a sepcii perfecte, exista o multime de stiluri minunate din care…