Ce tip de casa sa iti alegi?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care iti doresti o locuinta noua pentru tine si pentru familia ta, cu siguranta vei sta foarte bine si vei analiza toate variantele pe care le ai la dispozitie, pentru ca este evident faptul ca iti doresti o casa noua pentru tine si pentru cei dragi, in care sa va simtiti cat mai confortabil.

Asadar, in cazul in care alaturi de familie, pana in momentul in care te-ai gandit ca ar fi mai bine sa va mutati, ai locuit la bloc, si mai exact intr-un apartament mic, atunci cu siguranta iti vei dori o locuinta mai mare si mai spatioasa, pentru confort in primul rand, dar si dintr-o multime de alte motive.

Ideea de a te muta de la bloc la casa, cu siguranta ar fi una foarte stralucita, pentru ca stim cu totii faptul ca dintre toti cei care locuiesc la bloc, mai mult de 90% si-ar dori sa isi poata cumpara o casa pentru a se muta.

Asadar, in conditiile in care ai reusit alaturi de familia ta sa strangi suma de bani necesara pentru a-ti cumpara o casa, atunci nici nu cred ca mai are rost sa stai pe ganduri, in ceea ce priveste alegerea locuintei, pentru ca o casa este mult mai avantajoasa din toate punctele de vedere decat un apartament.

Numai daca stai sa te gandesti la faptul ca seara cand te pui in pat, nu se mai aude muzica de la vecinul de deasupra, sau nu mai auzi cand iese vecinul din casa si inchide usa, poate sa fie un mare avantaj pentru tine, si un motiv important care sa te determine sa faci aceasta alegere.

Cu siguranta daca vei locui la casa, vei avea si o curte, pe care o vei putea aranja exact asa cum ai visat dintotdeauna, insa asta va necesita putina munca in fiecare zi, in momentul in care te intorci acasa de la servici, insa cu siguranta atunci cand vei avea casa la care ai visat, si curtea la care ai visat, atunci iti vei da seama de faptul ca merita toata munca.

Ei bine, pentru a avea o casa, poti in primul rand sa alegi sa iti construiesti casa dupa un plan al tau, si cu siguranta nu vei face tu asta, ci vei angaja o firma de constructii case la rosu.

Apeland la o astfel de firma, cei care vor lucra la casa ta se vor ocupa de tot, incepand de la cumpararea materialelor, si pana la ridicarea casei, in timpul promis.

Cu siguranta ideea de a-ti construi o casa nu este una rea, mai ales daca stam sa tinem cont de faptul ca daca ai cumpara o casa gata construita, ar fi sanse mari sa trebuiasca sa o renovezi, ceea ce ar insemna inca o cheltuiala destul de mare in plus.

Exista insa si posibilitatea ca in cazul in care gasesti o casa gata construita care sa iti placa, sa o cumperi, astfel ca nu va mai trebui sa astepti o perioada de timp pana cand casa va fi ridicata la rosu, iar mai apoi pana cand va fi terminata complet, pentru a te putea muta alaturi de cei dragi.

In schimb, ideea de a cumpara o casa care are mai multi ani vechime, nu stiu cat ar fi de buna, in cazul in care va trebui sa investesti o suma destul de mare de bani pentru a renova casa. O situatie convenabila in acest caz, ar fi aceea in care casa ar costa destul de putini bani.

0 Shares
You May Also Like