Metode de a avea silueta perfecta

0 Shares
0
0
0

Atat pentru femei cat si pentru barbati, aspectul fizic este unul extrem de important, motiv pentru care si femeile dar si barbatii fac tot posibilul pentru a avea un corp de invidiat.

In ceea ce priveste barbatii, acestia vor petrece mai multe ore in fiecare saptamana in sala de sport, si cu siguranta vor reusi sa isi modeleze corpul dupa bunul plac. Un factor deosebit de important pentru ei in acest sens insa il reprezinta alimentatia, astfel ca sunt multi domni care merg la sala, dar mai intai cer si sfatul unui nutritionist.

Cu siguranta cei care nu fenteaza antrenamentele, si care se antreneaza corespunzator, dar care urmeaza si o dieta buna, vor reusi sa isi modeleze corpul asa cum isi doresc, si vor starni atat admiratie, cat si invidie.

Ei bine, cand vine vorba despre doamne si domnisoare insa lucrurile se schimba destul de mult. Si ele isi doresc foarte mult sa aiba o silueta de invidiat, iar din acest motiv, petrec si ele multe ore la sala de sport unde se antreneaza.

Pe langa aceste antrenamente, este foarte important ca si ele sa tina cont de ceea ce aleg sa manance, pentru ca dupa cum bine se stie, silueta si abdomenul se construiesc in bucatarie, nu in sala de sport.

Din pacate pentru ele, multe doamne si domnisoare, oricat de mult si-ar dori sa aiba o silueta de vis, nu reusesc acest lucru, iar o astfel de situatie este frustranta, mai ales pentru cele care se antreneaza intens, in fiecare zi.

In aceasta situatie, cea mai buna varianta care le ramane la indemana, ar fi aceea de a lua legatura cu dr Calu, care in functie de situatia intalnita, le va oferi o solutie pentru a avea o silueta de invidiat.

Una dintre aceste solutii este fara doar si poate liposuctia. Cu siguranta multe femei au auzit de acest procedeu care elimina grasimile de pe anumite suprafete ale corpului.

De obicei, acest procedeu se combina cu procedeul de abdominoplastie, pentru ca astfel se va elimina acel surplus de piele care a ramas dupa indepartarea tesutului adipos.

Acest procedeu de liposuctie poate sa fie de trei feluri, si anume, liposuctie cu tumescenta, liposuctie cu laser sau lipoaspiratie cu ultrasunete. In functie de zona in care se aplica aceasta procedura, dar si in functie de cantitatea de grasime, se va alege tipul de liposuctie care trebuie aplicat.

Abdominoplastia este deasemenea un alt procedeu excelent care poate ajuta doamnele si domnisoarele sa aiba o silueta de vis, pentru ca acest procedeu va indeparta excesul de piele care se regaseste pe abdomen, dar si pielea rezultata datorita scaderii rapide in greutate, dupa nastere.

Asadar, aceste doua procedee pot sa ajute orice doamna si domnisoara care isi doreste sa aiba o silueta de invidiat, astfel ca pot sa apeleze la ajutorul unui specialist si femeile care se antreneaza la sala si care nu au rezultatele dorite, dar si femeiele care nu se antreneaza niciunde.

Sunt o multime de femei care ar urma un astfel de procedeu, insa le este teama, dar trebuie mentionat faptul ca aceste procedee nu implica riscuri.

 

 

0 Shares
You May Also Like