Sprancene perfecte prin cativa pasi simpli

0 Shares
0
0
0

Sprancenele corect aranjate te pot face face sa arati mai tanara si mai luminoasa, deci nu exista nici o scuza daca sprancenele tale nu arata corespunzator.  Secretul pentru sprancene perfecte sta in cateva trucuri pe care sa le aplici, si cateva produse de machiaj cum este un fard de sprancene ales corespunzator, un creion sau o pensula speciala. 

Sprancenele groase si pline sunt simbolul tineretii, deci mentine-le cat mai groase pentru a te face sa arati mai tanara. Din acest motiv, atunci cand te pensezi este recomandat sa nu smulgi prea multe fire de par din partea de sus a sprancenei. Daca obisnuiai sa iti subtiezi sprancenele si optai sa smulgi firele de par de deasupra sprancenei, nu o mai face.

Ai grija la forma sprancenelor tale. In mod normal, sprancenele tale ar trebui sa fie mai late in interior, iar pe masura ce se indeparteaza spre arcada se va reduce la o linie mai subtire.

Apoi trebuie trebuie sa fii atenta la culoare. Daca ai un ten deshis la culoare, iar sprancenele foarte intunecate, va fi necesar sa le deschizi putin la culoare pentru a crea un aspect echilibrat. Alege un fard de pleoape care arata natural. Cea mai buna metoda la care poti apela pentru a alege corect nuanta fardului de sprancene consta in observarea atenta a culorii naturale pe care acestea o au. Desigur ca trebuie sa iei in considerare si subtonul pielii tale, dar si culoarea parului.

Cu o perie speciala contureaza-ti sprancenele pentru a fi foarte bine nefinite, iar dupa ce ai aplicat fardul de spancene, poti opta pentru un gel de fixare, astfel incat sa potolesti firele rebele.

Este bine sa stim ca niciodata nu este recomandat sa folosesti un creion negru. Chiar daca ai sprancenele negre, foloseste un fard de pleoape maro inchis.

Nu iti colora spranceana in aceeasi culoare. In general partea arcuita si coada sprancenei trebuie sa fie cel mai bine definite, iar interiorul spancenei are nevoie de o definire mai usoara. Astfel, trecerea de la interiorul sprancenei spre exterior trebuie facuta treptat pentru un aspect mai frumos si mai echilibrat.

Cu totii avem fire de par rebele, iar pentru a le imblanzi si a rezista pe tot parucursul zilei, produsele de fixare pentru spancene nu ar trebui sa lipseasca din trusa de machiaj.

Aranjarea spancenelor este un pas de luat in calcul in ritualul de make-up de dimineata, si nu numai. Vizita la salon este importanta pentru a le da acea forma care se potriveste fizionomiei tale, iar alegerea produselor de machiaj care se potrivesc pentru fiecare in parte sunt esentiale pentru un aspect placut.

 

0 Shares
You May Also Like