Am nevoie de un sistem de alarma?

0 Shares
0
0
0

O intrebare comuna cand vine vorba de securitatea casei, oare chiar am nevoie de asa ceva?

Pare complicat, pare scump, pare ceva pentru case mai “mari”. Insa nu trebuie sa ai un seif plin cu bani sau bijuterii in casa ca sa iti instalezi un sistem de alarma wireless, el nu protejeaza doar bunuri mai mult sau mai putin valoaroase, el protejeaza intimitatea si siguranta caminului tau.

Sisteme de alarma wireless, optiunea cea mai practica, gasesti la Ordis, de mai multe tipuri, la preturi avantajoase. Un astfel de sistem este o investitie pentru siguranta ta, pentru acest sentiment de liniste.

Uite 5 motive pentru care merita sa ai un sistem de alarma in locuinta ta. Am folosit cuvantul locuinta nu casa pentru un motiv anume, primul motiv pentru care merita sa ai un sistem de alarma wireless.[adsenseyu1]

●    Aceste sisteme nu sunt pentru case, sunt pentru locuinte, multi oameni fac legatura cu o casa mare cand vine vorba de un sistem de alarma, insa sunt la fel de potrivite in orice apartament, unde pot sa iti tina bunurile si familia in siguranta.
●    Sistemul de alarma e pazitorul permanent, 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana el are grija de locuinta ta, fie ca mergi pana la magazin sau ca pleci peste weekend intr-o excursie.
●    In acelasi timp sistemul de alarma sau mai bine zis doar mentionarea sa, reprezinta un factor de descurajare pentru posibilii intrusi.
●    Pe langa intrusi un sistem de alarma te protejeaza si de un inamic mult mai puternic, de foc. Sistemele de alarma au mai multe tipuri de detectori, inclusiv detectori de fum si temperatura.

[adsenseyu1]
●    Ca tot vorbim de detectori, ai multe optiuni, exista si kituri complete de sisteme de alarma precum si posibilitatea de a-ti crea singur sistemul, adica alegi tipul de detectoare pe care le vrei, centrala etc. E un factor de versatilitate ce reprezita un punct in plus pentru un sistem de alarma in locuinta ta.

Avantaje sunt multe, insa acestea sunt teoretice, gandeste-te practic cat de mult te ajuta un sistem de alarma wireless si iti va fi mult mai usor sa te decizi sa investesti in unul.

0 Shares
You May Also Like