Top defectiuni la smartphone-urile moderne

0 Shares
0
0
0

Telefoanele mobile inteligente sunt cele mai importante dispozitive pentru noi, dintre toate cele care se gasesc pe piata, insa ele sunt si foarte sensibile si ajung rapid intr-un service gsm de reparatii telefoane Bucuresti, in vederea unei posibile reparatii.

In cele ce urmeaza in acest articol, vom discuta putin despre cele mai intalnite defectiuni ale telefoanelor mobile, astfel ca in continuare vom face un top al defectiunilor smartphone-urilor, un top care cu siguranta le este foarte cunoscut tuturor reprezentantiilor de la orice service gsm.

Cele mai multe telefoane mobile inteligente care ajung pe mana expertilor de la un service gsm, au dupa cum se stie nevoie de o inlocuire display, iar acest lucru se datoreaza faptului ca telefonul a suferit un impact cu o suprafata dura.

In situatia in care telefoanele ar fi fost protejate cu accesoriile de protectie compatibile, care puteau fi cumparate chiar si de la un service gsm, aceasta problema era evitata, insa de foarte multe ori, utilizatorii fiind foarte comozi, sau considerand ca nu este cazul, nu isi mai cumpara astfel de accesorii pentru telefoanele lor.

Inlocuirea touchscreen-ului este o alta reparatie destul de des intalnita intr-un service gsm, datorita faptului ca acesta se sparge impreuna cu display-ul in urma unui soc mecanic, sau datorita faptului ca nu mai raspunde la comenzi odata cu trecerea timpului, mai ales in cazul in care telefonul a fost suprasolicitat.

Din fericire o asemenea reparatie este una simpla si nu dureaza foarte mult timp, asa ca nu este o problema majora inlocuirea touchscreen-ului unui smartphone.

Din acest top, cu siguranta nu ar putea sa lipseasca nici telefoanele mobile inteligente care ajung pe mana specialistilor de la service, datorita faptului ca au intrat in contact cu apa sau cu alte lichide.

In ciuda faptului ca au aparut telefoane mobile foarte performante pe piata, care sunt rezistente la apa si la praf, cel mai bine ar fi ca utilizatorii sa evite ca apa sau alte lichide sa intre in contact cu telefoanee lor, pentru ca aceste lichide vor putea sa actioneze negativ asupra circuitelor interne ale telefoanelor.

Dintre toate telefoanele care ajung la service cu o asemenea problema, o mare parte din ele pot sa fie reparate, insa sunt si situatii in care apa sau lichidele au afectat atat de grav telefonul incat acesta nu prea mai merita sa fie reparat.

Tot la service sunt aduse si telefoane care au probleme cu difuzorul sau cu microfonul, iar drept consecinta, calitatea sunetului in timpul unei convorbiri telefonice este una cat se poate de slaba. In aceasta situatie, se impune inlocuirea difuzorului sau a microfonului.

Ultima problema a telefoanelor pe care o vom aminti in acest top al defectiunilor unui smartphone, ar fi aceea in care telefonul mobil nu se mai deschide, iar aceasta problema poate sa fie cauzata de exemplu de socurile mecanice, dar si de suprasolicitarea memoriei telefonului, sau chiar si de intrarea in contact a acestuia cu lichidele.

Pentru constatarea problemei, telefonul va ajunge la un service gsm, iar apoi specialistii vor stii daca se mai poate efectua o reparatie, sau daca este nevoie de inlocuirea telefonului.

0 Shares
You May Also Like