Beneficiile saunei cu infrarosu

0 Shares
0
0
0

Azi mai mult decat oricand organismul nostru e asaltat de mai multi factori care au repercursiui grave asupra sanatatii noastre generale. Prin urmare daca va intrebati care sunt de fapt beneficiile unui tunel cu infrarosu in acest articol veti gasi cu siguranta raspunsul la toate intrebarile pe care le-ati putea avea.

Exista in jurul nostru atatea substante nocive care ne pun in pericol viata incat acum este nevoie de o atentie sporita fata de propria persoana, daca vrem sa ne conservam pentru cat mai mult timp. De asemenea, va recomandam sa aveti grija la toate elementele care va compun viata si sa nu va supuneti unui stres toxic suplimentar.

Vorbim aici despre poluarea din aer si din apa, despre toate substantele chimice pe care le gasim in mancare si despre alimentatia zilnica ce pare a fi tot mai haotica si mai dezechilibrata, despre faptul ca devenim din ce in ce mai sedentari si despre toate cazurile de obezitate care au ajuns din ce in ce mai multe.

In astfel de conditii toxinele pot fi eliminate si putem sa scapam de toate kilogramele in plus si de asemenea ne putem relaxa eliminand stresul si toate astea devin obligatorii si nevoi acute pe care fiecare persoana ar trebui sa le constientizeze si ar trebui sa le remedieze. Sauna cu infrarosu reprezinta o solutie optima pentru toate acestea solutie care poate sa fie la indemana oricui.

Detoxifierea organismului este unul dintre beneficiile acestei terapii. Emisia de raze infrarosii cu lungimi de unda mari penetreaza tesuturile moi profund ajungand pana la 4 cm. In felul acesta sunt incalzite toate straturile inferioare din epiderma inclusiv tesutul adipos din jur.

Prin urmare se produce si o transpiratie abundenta ce antreneaz secretiile glanderlor sebacee si mai multe reziduuri stocate in tesuturile adipoase, urmele de chimicale si de metale grele, etc. Toate analizele dovedesc ca tipul acesta de traspiratie contine 30 procente de grasimi fata de cel mult 10 procente pe care le eliminam prin transpiratia cauzata de efort si prin cea generata de sauna clasica.

Eliminarea stresului cu ajutorul relaxarii musculare si psihice este de asemenea un avantaj urias al acestei proceduri. Primele efecte ce se resimt dupa numai cateva minute de sedere in sauna cu emisii de infrarosu sunt o relaxare totala ce se refera la toata musculatura si se extinde cu rapiditate  in zona psihica.

Toata tensiunea din timpul zilei dispare si se topeste si la fel se intampla si cu oboseala si cu incordarea. Caldura blanda care va invaluie si va patrunde lin anuleaza toate contracturile musculare si va incarca efectiv de energie.

Simtiti cum renasteti si cum capatati tonus si chef de viata si somnul va redeveni odihnitor si profund.

Stimularea sistemului vostru imunitar este foarte importanta. Incalzirea organismului in sauna se poate asemana si cu o febra indusa artificial. Ca si raspuns in mod automat se vor genera mai multe procese biologice ce fac parte din mecanismele noastre de autoaparare. Can in corp apar infectii virale ori microbiene primul raspuns de autoaparare e febra. Cresterea temperaturii genereaza si alte procese.

0 Shares
You May Also Like