De ce avem nevoie de inchirieri auto?

0 Shares
0
0
0

Sunt multe persoane care cand aud de masini de inchiriat privesc cu reticenta si nu inteleg la ce ar putea sa fie utila o masina pe care doar o inchiriezi si care de fapt nu iti apartine. In acest articol va vom explica mai multe situatii in care o masina de inchiriat poate sa fie cea mai buna solutie de deplasare in conditii decente.

Prima situatie ar fi atunci cand vreti sa mergeti cu familia in excursie si masina voastra nu functioneaza sau are diverse probleme care o fac sa nu fie o solutie buna pentru calatorii pe termen lung. Aici aveti trei variante: prima ar fi sa mergeti la risc si sa plecati totusi cu masina personala de acasa asumandu-va riscul ca puteti ramane in pana pe drum, puteti merge cu transportul in comun sau puteti sa inchiriati o masina.

Sa le luam pe rand. Prima varianta si anume aceea de a va asuma riscul si de a pleca cu masina personala in ciuda faptului ca sunteti constienti ca nu e in cea mai buna stare. Ce se intampla daca ramaneti in pana pe undeva? Va spunem noi!

Veti pierde vremea in service, veti cheltui mult cu reparatiile in regim de urgenta si in plus vacanta in familie va fi stricata pentru ca banuim ca nici sotia sau sotul si cu atat mai putin copiii nu isi doreau sa faca vacanta in service si sa va suporte tocmai in vacanta reactiile de frustrare absoluta ce pot sa fie generate de aparitia neprevazutului.

Varianta doi era cea in care mergeati folosind transportul in comun. Facand asta sunteti destul de restrictionati, nu va planificati propria calatorie si de asemenea va abateti foarte mult de confortul pe care ar trebui sa il aveti intr-o vacanta.

Va trebui sa plecat atunci cand autobuzul are program si veti ajunge la destinatie dupa nenumarate opriri in toate statiile fiind uneori si inghesuiti sau stand chiar in picioare in functie de locul in care va aflati la urcare.

In functie de lungimea drumului veti putea face o pauza de tigara sau de mers la toaleta fie la destinatie fie atunci cand va vrea soferul sa faca o pauza. Va trebui sa suportati foarte multe persoane zgomotoase care vor calatorii alaturi de voi si privirile contrariate in momentul in care unul dintre copiii pe care ii aveti vomita in punguta din cauza balansului facut de autobuze.

Daca veti alege sa calatoriti cu trenul este si mai interesant pentru ca drumurile tind sa fie lungi si intarzierile mari. Daca aveti si un bebelus va fi o adevarata placere sa ii schimbati scutecele in autobuz sau in tren, atat pentru voi cat si pentru cei care calatoresc in acelasi mijloc de transport si care probabil ca nu empatizeaza atat de mult cu situatia in care va aflati.

Daca alegeti sa folositi o masina inchiriata veti avea tot confortul posibil. Puteti pleca atunci cand doriti, puteti face cate opriri vreti si puteti merge cat de repede doriti pentru ca sunteti doar voi. De asemenea puteti avea si beneficii suplimentare.

0 Shares
You May Also Like