Avantajele de a locui in zona de Nord a Bucurestiului

Avantajele de a locui in zona de Nord a Bucurestiului

0 Shares
0
0
0

Sunt persoane care considera ca a alege sa locuiesti in zona de Nord a Bucurestiului este doar un moft. Poti trai la fel de bine si in alte zone. Nimeni nu poate nega ca sunt si alte zone care ofera oportunitati suficiente, astfel incat sa alegi sa iti iei o locuinta, dar zona de Nord a orasului are ceva aparte.

Este intr-adevar cea mai scumpa zona dar pretul este justificat. Daca esti interesat sa afli mai multe detalii despre ce surprize au mai pregatit dezvoltatorii imobiliari pentru tine acolo, atunci continua sa citesti prezentul articol.

Ansambluri rezidentiale sunt peste tot

Afirmatia este corecta doar ca niciunul nu este la fel. Din dorinta de a atrage cat mai multi clienti, si de a oferi unicitate privind designul acestor ansambluri, atat constructorii cat si dezvoltatorii folosesc aceste tehnici de design exterior ca o semnatura unica. Indiferent ca vorbim despre arhitectura, culoare sau alte detalii care fac diferenta, dezvoltatorii unui ansamblu rezidential vor sa te ajute sa iti amintesti exact unde ai vazut acel apartament care ti-a ramas la inima.

In zona de Nord a orasului, vei putea gasi mai multe cartiere rezidentiale care te vor impresiona intr-un fel sau altul. In primul rand vei ramane uimit cum niste ansambluri de locuinte noi, moderne, nu altereaza in nici un fel peisajul zonei, recunoscut dintotdeauna ca fiind cel mai spectaculos peisaj din Bucuresti. Ele aduc doar un aer actual in conformitate cu era in care traim, in privinta conditiilor si a confortului pe care ar trebui sa le avem acasa.

Popularitatea zonei

In afara confortului locuintelor, un alt lucru face ca zona sa fie atat de promovata. Accesibilitatea zonei este un factor foarte important pentru toti cei care au ales sau au de gand sa locuiasca acolo. Daca mergi sa vizionezi mai multe apartamente noi Sisesti, din cartierele rezidentiale construite in acea zona, vei vedea ca ai posibilitatea sa ajungi cu usurinta la aeroport, la mall, la diverse scoli si gradinite cu reputatie foarte buna, la diverse centre de dezvoltare, la spatii de recreere in aer liber (parcuri, lacul Straulesti) etc.

Totodata, daca nu vrei sa pierzi vremea in trafic, ai acces facil la mijloacele de transport in comun. Un alt avantaj este ca poti ajunge cu usurinta atat in centrul orasului cat si sa iesi din oras.

Ce informatii ar trebui sa ai la dispozitie?

Daca decizia ta este sa iti cumperi sau sa inchiriezi un apartament in aceasta zona, atunci dezvoltatorul ar trebui sa iti puna la dispozitie mai multe informatii. Fie ca porți o discutie directa cu el sau vizitezi site-ul acestuia, acolo trebuie sa regasesti informatii precum, tipurile de apartamente oferite, scheme aferente design-ului lor, suprafata utila, pretul pe metru patrat si disponibilitatea lor.

Totodata, trebuie sa regasesti informatii, eventual si imagini clare, din care sa reiasa modul in care acestea sunt construite, ce materiale sunt utilizate, firma sau firmele care le asigura, detalii despre echipa de constructori, durabilitatea materialelor, riscul seismic, calitatea finisajelor si a ferestrelor montate etc.. Mai devreme au fost mentionate imaginile.

Acestea, de multe ori spun mai mult decat o mie de cuvinte. Daca dezvoltatorul afiseaza diverse imagini in diferite stadii ale constructiei, tu, impreuna cu cineva specializat, iti poti forma o parere despre cat de bine este efectuata lucrarea.

0 Shares
You May Also Like