De ce sa alegem lanterna frontala Fenix?

0 Shares
0
0
0

Nu vom mai discuta din nou despre utilitatea pe care o au lanternele, atat cele normale cat si cele frontale si va prezentam o lanterna LED de foarte buna calitate si anume lanterna Fenix.

Aceasta lanterna este un model de frontala pe care multi il testeaza in excursiile pe munte. Va prezentam atat date tehnice cat si detalii pe care nu puteti sa le aflati de pe site ori din fisa tehnica a produsului.

Noi speram ca reviewul acesta sa va fie util atunci cand vreti sa va cumparati o lanterna frontala buna si vreti mai multe detalii inainte de cumparare sau vreti sa stiti la ce sa fiti atenti in momentul in care cumparati o lanterna frontala.

E bine sa fim cat se poate de bine informati inainte de a cumpara, sa ne punem toate intrebarile si sa gasim si raspuns la ele si sa stim ce vrem si abia apoi sa cumparam ceva care sa ni se potriveasca.

[adsenseyu1]

Pe hartie puteti sa aflati suficient de multe detalii ori date tehnice. Despre puterea unei lanterne, despre distanta la care bate lumina, greutatea sau consumul de energie.

Aveti si posibilitatea de a face comparatii intre specificatiile pe care le are o frontala comparativ cu alta insa daca nu sunteti pasionati de domeniul acesta si nu va pricepeti puteti foarte bine sa nu stiti ce inseamna cifrele respective.

Daca va documentati incepeti sa aflati din ce in ce mai multe.

In momentul in care veti vedea specificatiile de la Fenix veti descoperi ca aceasta este foarte puternica. 277 de lumeni este o valoare mare mai ales ca majoritatea lanternelor au in jur de 80 de lumeni. Initial aceste lanterne de 80 de luemeni erau considerate foarte puternice in special pentru ca erau comparate cu frontalele obisnuite ceva mai mici.
277 inseamna o putere mult mai mare decat cea pe care o au un numar considerabil de lanterne de pe piata. Desigur sunt si unele mult mai puternice dar majoritatea au puterea sub 200 de lumeni.

[adsenseyu1]

Intensitatea luminii acestei lanterne poate sa fie reglata pe 4 nivele. Este destul de echilibratat impartirea aceasta si acopera o gama destul de larga de activitati.

Sunt si 3 faze intermitente. Una dintre ele are SOS pe care speram sa nu ajungeti sa utilizati niciodata, una Strobe si una cu flashuri rare. Utilitatea in faza Strobe apare la mersul pe timp de noapte pe bicicleta.

Pe bicicleta va vedeti mult mai bine in trafic si va pot vedea si soferii in cazul in care straluciti discontinuu insa pentru a vedea bine pe unde mergem va trebui sa mergem la lumina continua.

Faza Strobe combina cele doua lumini interesant, nu avem o lumina banala si constanta ci una intermitenta insa in asa fel incat sa nu existe nici macar o jumatate de secund in care aveti intuneric in fata.

Pentru ca utilizeaza intensitatea maxima de 177 de lumeni este posibil ca bateriile sa se consume ceva mai rapid si de asemenea este posibil ca soferii sa fie deranjati de lanterna.

0 Shares
You May Also Like