Tu ce telefon ai in wishlist?

0 Shares
0
0
0

Indiferent de varsta, de sex, sau de categorie sociala, cu totii suntem indivizi diferiti. asa cum spune o reclama la TV…poate din fericire. insa, in ciuda diferentelor care ne fac atat de speciali, exista totusi cateva lucruri care ne fac sa fim mai mult decat asemenatori, iar acel lucru este tehnologia.

Telefoanele mobile de ultima generatie, de la acumulatori Nokia la iPhone 5S, tabletele, televizoarele sau laptopurile fac parte din cele mai cautate cuvinte in motoarele de cautare, iar magazinele de profil care anunta distribuirea unui astfel de gadget stabilesc noi recorduri in topurile vanzarilor.

Dintre cele mai asteptate dispozitive ale acestui an putem mentiona in prima faza noile generatii de telefoane de la Nokia. Avand la baza sistemul de operare Windows, binecunoscutii producatori s-au relansat in cursa celor mai buni producatori.

[adsenseyu1]

Cunoscuti majoritar pentru acumulatori Nokia originali care erau fara concurenta, pentru o buna perioada acesti specialisti se aflau aproape de coada clasamentului, neaducand nimic nou pe piata telefoanelor mobile, in conditiile in care chiar si cel mai neinsemnat nume produce cate un model de smartphone cat de cat util. Relansarea insa a avut efectul scontat, Nokia Lumia fiind astazi un telefon destul de  uzitat si nu chiar criticat pe forumurile de profil seriose.

Fara a fi discriminatori am putea spune ca asteptarea noastra a avut ca referinta si noile modele de telefoane de la Samsung. Nu i-am mentionat in prima faza deoarece cu totii aflaseram de noutati, iar ele erau oarecum cunoscute. In cazul Nokia insa, fiind primul lor telefon din gama telefoanelor cu procesoare si sisteme de operare performante, interesul a fost mult mai vizibil si mult mai pregnant.

Asadar, cu totii am asteptat cu rasuflarea taiata si cele mai noi smartphone-uri din gama Samsung Galaxi S. Pentru cei care acum ceva vreme un Samsung Galaxy S3 sau S4  reprezentau apogeul, ei bine anul acesta noile telefoane din gama S5 au rupt de-a dreptul gura targului.

Desi principiile de functionare sunt asemanatoare in cazul modelelor Samsung, ei bine S5 e varful de lance fara doar si poate. Procesoarele sunt mult mai bune, mult mai performante si mult mai rapide cu fiecare nou model, astfel incat rularea aplicatiilor se poate face aproape fara probleme.

[adsenseyu1]

Un alt terminal poate la fel de dorit ca si Samsung Galaxy S5 este noul iPhone S5, un super telefon, poate chiar mai dorit si mai asteptat decat absolut orice. Aplicatiile ruleaza cu viteze superioare modelelor precedente, iar internetul nu intampina nicio conditionare datorita modului de recunoastere a retelelor 4 G.

Ecran Retina, camera de 8 megapixeli cu rezolutie mult imbunatatita, autonomie acumulator pana la 10 ore, acestea sunt doar cateva dintre caracteristicile unui super telefon. Modul de prezentare estetica este unul care nu se lasa mai prejos, nuantele de auriou, argintiu si gri stelar fiind cele care definesc noul iPhone 5S.

Telefoanele mobile vor surescita intotdeauna iteresul utilizatorilor din orice colt al lumii, de orice varsta ar fie ei. Chiar si in tara noastra aceste terminale au patruns destul de puternic, putand fi gasite alaturi de accesoriile potrivite in magazine de profil precum AccesoriiGSM.ro .

0 Shares
You May Also Like