Tot ce trebuie sa stii despre marirea buzelor

0 Shares
0
0
0

Este cat se poate de firesc ca femeile care nu sunt multumite de volumul sau de vorma buzelor lor, sa isi doreasca sa le corecteze iar acest lucru este firesc in conditiile in care corectarea buzelor poate duce la frumusete si simetrie, un raport ideal al buzei superioare si inferioare.

De mentionat insa este faptul ca inainte de a opta pentru o interventie asupra buzelor, care vine cu rezultate precum marirea si intinerirea buzelor cu acid hialuronic, femeile isi doresc sa afle totul despre procesul de modelare buze.

Marire cu acid hialuronic

Augmentarea buzelor cu acid hialuronic este o metoda moderna de corectare a formei si dimensiunii buzelor. El nu numai ca a venit sa inlocuiasca interventiile chirurgicale in domeniul medicinii estetice, ci practic a inlocuit metodele chirurgicale care ajuta la cresterea buzelor.

In primul rand, trebuie sa intelegeti ce este acidul hialuronic. Acesta face parte din substanta intercelulara si este componenta principala a acesteia. Odata cu varsta, cantitatea sa scade, ceea ce duce la aparitia ridurilor, a creturilor si a pielii uscate. Dar stiinta moderna nu se opreste, deci deficitul acestei substante poate fi umplut cu ajutorul medicamentelor speciale care contin hialuron.

In ceea ce priveste buzele, apoi prin intermediul unor astfel de medicamente, este posibila cresterea acestei zone. Dar nu este doar o crestere, ci despre intinerire, hidratare. Acidul hialuronic retine in mod eficient moleculele de apa, care ajuta la netezirea pliurilor si ridurilor pielii ca urmare a cresterii volumului substantei intercelulare.

Un avantaj important al introducerii acidului hialuronic este stimularea proceselor de restaurare, care promoveaza intinerirea compozitiei celulare a pielii.

SELECTAREA CORECTA A ACIDULUI HYALURONIC

Substantele de umplere, care se bazeaza pe hialuron, apartin clasei umpluturilor biodegradabile, adica cele care se dizolva in timp. Acestea sunt cele mai naturale pentru tesuturi. Materialele de umplutura biodegradabile sunt de doua tipuri:

  • Monofazic de umplere – in compozitia acidului hialuronic cu aceeasi dimensiune moleculara.
  • Compozitor bifazic – compozitia include acid hialuronic cu dimensiuni moleculare diferite, care confera acestei umpluturi o consistenta mai densa.

Exista o gama larga de materiale de umplutura de la diferiti producatori. Alegerea materialului de umplutura se bazeaza pe parametri precum:

  • Consistenta preparatului, gradul de netezire a pliurilor si ridurilor pielii depinde de acesta;
  • Excipientii din formulare, de exemplu, anestezice locale, precum si colagen;
  • Persistenta efectului utilizarii umpluturii.

RECOMANDARI SI CONTRAINDICATII

Tehnica de corectare a conturului are contraindicatii. Pentru a va proteja de efectele nedorite ale procedurii, este necesar sa va familiarizati cu lista contraindicatiilor si limitarilor standard.

CONTRAINDICATII

  • Prezenta bolilor cronice de natura infectio-inflamatorie;
  • Anamneza alergica cantarita;
  • Tulburari de la sistemul de hemostaza (coagulabilitatea sangelui);
  • Boli de piele de orice localizare;
  • Utilizarea antiagregantelor si a anticoagulantelor in ultimele doua luni;
  • Boli de natura hormonala;
  • Prezenta umpluturilor permanente (silicon) in zona de corectie a conturului.
  • Nu se recomanda administrarea de injectii in timpul sarcinii si alaptarii.

Recuperarea dupa augmentarea buzelor

Pielea buzelor are propriile caracteristici unice ale structurii. Derma si epiderma sunt de cateva ori mai subtiri decat pielea din alte locuri. In plus, exista multe fibre nervoase sensibile.

In primele zile dupa administrarea acidului hialuronic, se poate observa o crestere semnificativa a volumului buzelor datorita reactiei locale din partea imunitatii. Cu alte cuvinte, pacienta se va confrunta cu edem. Acest lucru nu trebuie sa fie de temut, deoarece umflarea trece rapid fara tratament.

Procesul de renormalizare si intinerirea pielii continua la locul administrarii hialuronului in primele 7-10 zile. In acest moment, pentru a obtine cel mai eficient si mai durabil rezultat, este necesar sa nu se foloseasca alte procedee cosmetice si sa se ia produse alimentare capabile sa provoace reactii alergice, de exemplu, dulci sau citrice.

LIMITARI DUPA AUGMENTAREA BUZELOR

Pentru a maximiza efectul injectiilor cu acid hialuronic si pentru a obtine buze perfecte trebuie sa urmati reguli simple. n medie, procesul de recuperare dureaza intre 3 si 7 zile. Dupa aceasta, procesul de renormalizare se incheie, iar buzele dobandesc aspectul final excelent.

Nu consumati bauturi prea reci sau calde, trebuie sa mentineti regimul optim de temperatura. Vizitarea unei saune, a unei bai sau a unei piscine ar trebui amanata pentru cateva zile pentru a obtine un rezultat stabil al corectiei conturului.

In primele 3-5 zile, trebuie sa intrerupeti utilizarea oricaror produse cosmetice si masti de fata. Acelasi lucru este valabil si pentru utilizarea oricaror rujuri si balsamuri. Nu exercitati efecte mecanice si tactile.

Pentru a va asigura ca acidul hialuronic este incorporat in piele, in timpul recuperarii, trebuie sa renuntati la masajul facial!

0 Shares
You May Also Like