Cum pot prelungi durata de viata a bateriei la iPhone-ul meu?

0 Shares
0
0
0

Zi de zi facem tot felul de actiuni care afecteaza durata de viata a bateriei telefonului pe care il avem. Uneori tinem mereu pornita conexiunea Wi-Fi, alteori nu ne incarcam telefonul in mod corespunzator, alteori ne jucam prea mult timp jocuri care consuma mult din baterie. Acest lucru se intampla in cazul oricaror telefoane inteligente, inclusiv in cazul celor de la Apple.

Daca ai procedat astfel e foarte posibil ca la un moment dat sa ai nevoie de o inlocuire acumulator iPhone.

Cand ai iPhone, nu poti sa iti dai telefonul pe mana oricui pentru inlocuire acumulator iPhone. Inlocuirea acumulatorului trebuie facuta cu grija si cu instrumente speciale. Aceste lucruri sunt oferite de cei de pe http://www.servicegsm.ro/inlocuire-acumulatori-iphone . Vezi chiar acum toate detaliile care te intereseaza.

Pentru a nu avea nevoie sa inlocuiesti acumulatorul, cel putin pentru o perioada, trebuie sa iti protejezi bateria. Iata cum poti face acest lucru cand esti posesor de iPhone.

[adsenseyu1]

•    Activeaza conectivitatea 3G
Chiar daca mai rapida decat 3G este conectivitatea 4G, aceasta consuma mult din baterie. Este drept, internetul functioneaza cu o viteza mult mai mare, paginile se incarca mult mai rapid, insa si bateria se termina mult mai repede.

•    Seteaza-ti telefonul sa se blocheze mai rapid
Cu cat perioada de blocare a telefonului este mai mare, cu atat ecranul sta aprins mai mult. Prin urmare, bateria se termina mai repede. Ce trebuie sa faci? Redu aceasta perioada si seteaza perioada minima de blocare.

•    Dezactiveaza vibratiile
Vibratiile consuma mult din bateria telefonului tau. Pentru a mai reduce din consumul de baterie, dezactiveaza vibratiile, cel putin pe cele care nu sunt foarte importante.

•    Redu luninozitatea
Este cunoscut faptul ca o luminozitate mai mare consuma mai mult din baterie. Daca vrei ca bateria telefonului tau sa se consume mai greu, seteaza luminozitatea la minim.

•    Redu notificarile
Notificarile in sine nu consuma baterie, insa, in momentul in care primesti o notificare, ecranul se aprinde, fapt care consuma din bateria telefonului. Seteaza telefonul astfel incat notificarile sa fie primite in modul silentios si sa nu se aprinda ecranul.

[adsenseyu1]

•    Dezactiveaza conectivitatea wi-fi cand nu o folosesti
Din moment ce nu te afli intr-o zona in care nu ai o conexiune Wi-Fi, nu are sens sa tii activat Wi-Fi-ul. Asadar, pentru a nu consuma din baterie, cand nu ai nevoie de wireless, dezactiveaza-l.

•    Dezactiveaza efectul tridimensional
Posesorii de iPhone cunosc faptul ca atunci cand misca telefonul se poate observa un efect tridimensional. Acest efect consuma din bateria telefonului tau, fapt pentru care trebuie sa-l dezactivezi daca vrei sa reduci din consumul bateriei.

•    Dezactiveaza update-urile automate
Telefonul tau are nevoie de update-uri, insa cand acestea se fac automat, bateria se consuma mult mai repede. Dezactiveaza update-urile pentru a te bucura de mai multa baterie.

Aceste practici pot fi extrem de utile daca vrei ca bateria iPhone-ului tau sa te tina cat mai mult timp. Multe din aceste practici sunt folositoare si la alte smartphone-uri. Tine cont de ele si bucura-te de telefonul tau.

0 Shares
You May Also Like