Telefonul anului 2013

0 Shares
0
0
0

Era telefoanelor mobile, a tabletelor si a gadgeturilor moderne este in plina ascensiune. Ca orice domeniu in perpetua schimbare, competitia este destul de dura, numele grele in domeniu intrecandu-se in idei care mai de care mai ingenioase, facand astfel din aparitia lor pe piata adevarate pariuri castigatoare.

Daca pentru toate domeniile sunt organizate lansari cu fast, prezentari si premieri ale celor mai bune si performante produse, iata ca si piata telefoanelor mobile si-a desemnat castigatorii pentru anul 2013 in cadrul expozitiei Mobile World Congress.

Asa cum era de asteptat, premiul cel mare a revenit producatorului Samsung, care a lansat pe piata un smartphone ce prezinta atat performante excelente cat si rapoarte de vanzari peste asteptari prin modelul Samsung Galaxy S3. Astfel, Samsung a reusit sa devanseze marci arhicunoscute precum Assus si Nokia, despre cea din urma spunandu-se la un momentat dat ca ar fi unul dintre cele mai nereusite pariuri in domeniul productiei de dispozitive mobile, datorita declinului cauzat de lipsa investitiilor, de costurile de restructurare si de lipsa acuta a inovatiilor in acest domeniu.
[adsenseyu1]

Premiantul Samsung Galaxi S3 a reusit sa uimeasca pe toata lumea prin caracteristicile de care beneficiaza, facand astfel lucrurile mult mai usoare pentru utilizatorii de smartphone, pornind de la lucruri simple precum functia S voice, care permite folosirea comenzilor vocale, pana la functia inovatoare Smart Stay, ce  permite o vizualizare confortabila a ecranului in momentul folosirii, sau cea prin care telefonul recunoaste utilizarea informand constant posesorul prin vibratii delicate cu privire la activitatea petrecuta in perioada in care dispozitivul nu a fost utilizat. Pentru ca produsul permite folosirea multipla a fisierelor, puteti urmari videoclipuri, in timp ce trimiteti mail-uri, puteti citi sau naviga pe web simultan, totul in format HD.

Desi Galaxi S3 a fost declarat telefonul anului 2013 se pare ca cei de la Samsung ne-au surprins din nou odata cu lansarea modelului S4, aparut si in Romania in cursul lunii aprilie. Designul nu este foarte diferit fata de cel al predecesorului sau, pastrand deasemenea controlul vocal si detectarea miscarii, insa imbunatatirea pare sa vina din controlul ecranului fara ca macar acesta sa fie atins.

Galaxi S4 vine imbunatatit cu functia Dual Shot, ce permite utilizarea facila a camerei frontale si a celei din spate, pentru fotografii de o claritate nemaipomenita. Posibilitatea accesarii serviciilor de continut, navigarea pe internet, precum si impartasirea momentelor speciale cu cei dragi se realizeaza mult mai facil, acest telefon parand a fi intruchiparea perfectiunii in materie de telefoane mobile.

[adsenseyu1]

Daca specialistii de la Samsung au facut tot ce le-a stat in putere ca acest telefon sa fie controlat majoritar prin control vocal si miscare, asta ne lasa la dispozitie mai multe energie pentru hobby-urile noastre. Asa ca indiferent de ce suntem pasionati, fie ca vrem sa vizionam un film, sa citim o carte sau sa urmarim o competitie, toate acestea sunt acum posibile de pe telefon.

Daca am intuit  si achizitionat din timp aceste telefoane din seria Galaxi ce au reprezentat pariul castigator al anului 2013, ne putem incerca aceste abilitati de a face pariuri castigatoare si in alte domenii. Pentru aceasta, www.e-pariuri.ro, cea mai buna platforma de pariuri online, iti ofera in timp real informatii cu privire la toate competitiile sportive desfasurate, urmarirea acestora putand fi facuta direct de pe pretiosul nostru telefon mobil.


Alte stiri actuale :

1. Samsung Galaxy S4 Active, telefon de cinci inci pentru scufundări
2. Primele imagini cu viitorul telefon Nokia cu cameră de 41
3. Oradenii isi pot cumpara bilet la cinema direct de pe telefon
4. Livrările de smartphone-uri le vor depăşi pe cele de telefoane mobile clasice în 2013

0 Shares
You May Also Like