Reduceti pierderile la pariuri sportive cu ajutorul managementului banilor

0 Shares
0
0
0

Multi dintre jucatori  reduc numarul pariurilor si evita sa joace o buna perioada de timp din cauza pierderilor foarte mari.

De fapt, la baza multor pariuri pierdute sta un management defectuos al banilor, lipsa de informare si de ce nu, chiar si lipsa de rabdare a jucatorilor. Castigurile consistente nu vin peste noapte, ele se cladesc in timp cu ajutorul unor reguli bine stabilite si a unor strategii testate si aducatoare de succes.

Cel mai important lucru pe care trebuie sa il faceti pentru a reduce pierderile la pariuri sportive este sa folositi managementul banilor atunci cand doriti sa pariati.

Primul lucru pe care trebuie sa il stabiliti este fondul de bani de care dispuneti si suma pe care sunteti dispus sa o pierdeti. Indiferent ce strategie de joc veti alege, intotdeauna este indicat  sa va calculati bani alocati acestor pariuri. Nu riscati niciodata sa pierdeti mai mult decat va puteti permite.

[adsenseyu1]

O metoda si mai eficienta este impartirea banilor destinati parierii in patru parti egale. Astfel nu veti pierde decat un sfert din ei in cazul unor pariuri gresite.Daca veti castiga, in schimb, castigul se poate adauga fondului de pariere iar sansele de a face profit vor creste cu siguranta.

Este bine sa respectati acesta regula pentru ca sa puteti paria in siguranta si mai ales sa nu fiti expusi unor riscuri foarte mari. De la bun inceput este bine sa respectati aceasta strategie in pariurile sportive deoarece felul in care gestionati bani este fundamental in aceasta activitate.

Daca veti folosi eficient un sistem de money management, in timp, va veti putea construi un fond de investitii solid care va va permite sa pariati mai mult si sa abordati strategii complexe de joc. Aceste strategii urmate si respectate va pot aduce castiguri consistente.

De asemenea, pentru a va creste rata de succes este bine sa asteptati cel mai potrivit moment de pariere. Marile case de pariuri lanseaza frecvent promotii ce includ cote foarte bune si in acel moment este bine sa profitati de sansele suplimentare pentru a va mari contul de pariuri. Pariorii profesionisti folosesc mereu aceasta oportunitate in vederea obtinerii unui profit generos.

[adsenseyu1]

Nu este bine sa va lasati prada entuziasmului de moment dupa o serie de pariuri castigate si sa ajungeti riscati toata suma de bani. O conditie esentiala pentru a deveni jucator experimentat este respectarea regulilor pentru gestionarea cu succes a banilor si pastrarea unui fond de rezerva.

In momentul in care doriti sa abordati o noua strategie de joc este bine sa va sfatuiti cu un parior experimentat care sa va poata ajuta la elaborarea schemei de pariere dar si sa va indrume in ceea ce priveste suma de bani jucata.

Daca deja aveti experienta parierii si sunteti hotarat sa va incercati norocul la pariurile online intrati pe www.e-pariuri.ro  . Acolo veti gasi cele mai mari case de pariuri din Romania,veti putea beneficia de bonusuri acordate la inscriere iar interfata siteului este accesibila oricui.Va ramane doar sa pariati responsabil si sa va bucurati din plin de placerea jocului. Mult succes!

Alte stiri actuale :

1.  Cote beton din fotbal şi handbal
2. Un român a câștigat o AVERE la PARIURI sportive! Investiția a fost MINIMĂ
3. Antonio Conte: Am cerut amânarea partidei, acesta nu este fotbal
4. Champions League: Chelsea – Steaua 1-0/ Onorabil
5. Fotbal: Galatasaray s-a calificat în optimile Ligii Campionilor
6. S-a lăsat de fotbal şi a dat lovitura! La 37 de ani, Gravesen are 100 de milioane de euro în cont: “Acum e doar un hobby!” Cum a făcut banii

0 Shares
You May Also Like