Cum se aleg blugii in functie de forma corpului?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care trebuie sa isi cumpere articole de vestimentatie, cu siguranta femeile vor fi foarte nehotarate, si vor proba o multime de haine, pana cand vor decide care sunt cele mai potrivite articole vestimentare pentru ele si pentru nevoile lor.

Trebuie precizat faptul ca, de cele mai multe ori, femeile vor pierde foarte mult timp in momentul in care vor trebui sa isi aleaga rochiile elegante pentru a participa la un eveniment important din viata lor, sau din viata unor persoane apropiate.

Sunt insa si situatii in care doamnele si domnisoarele, nu au de gand sa isi cumpere rochii elegante, ci au mai degraba nevoie de o pereche de blugi de dama.

Ei bine, chiar si alegerea acestora poate sa reprezinte o provocare adevarata pentru femei, pentru ca ele vor trebui sa tina cont de o multime de detalii atunci cand isi vor alege pantalonii, iar cel mai important detaliu ar fi forma corpului.

Blugii Skinny si-au facut aparitia de mai multe sezoane in colectiile designerilor, iar vedetele atat de la noi din tara, cat si cele din strainatate adora acest tip de blugi.

Acesti blugi scot foarte bine in evidenta atat soldurile, cat si picioarele sit alia, si se potrivesc de minune cu o pereche de balerini, cu o pereche de cizme, dar se potrivesc perfect si cu tocurile.

Ar fi indicat ca femeile inalte sa isi indrepte atentia spre acesti blugi, iar femeile mai mici de statura daca isi doresc blugi Skinny, ar fi bine sa isi aleaga o culoare inchisa.

Blugii drepti reprezinta si ei o alegere inspirata pentru femei, mai ales pentru acele doamne si domnisoare care au soldurile mari si mai multe kilograme. O astfel de pereche de blugi se poate purta si fiind introdusi in cizme.

Pentru femeile cu talie subtire, cea mai buna solutie ar fi aceea de a alege o pereche de blugi cu solduri inguste, insa aici, trebuie aleasa cu o foarte mare atentie lenjeria intima, pentru a nu fi expusa datorita taliei prea joase a blugior. Femeile care au colacei nu ar trebui sa poarte astfel de blugi, in timp ce femeile inalte ar trebui sa aleaga o pereche de blugi in variant stretch.

In ciuda faptului ca majoritatea adolescentelor evita sa poarte blugi cu talie inalta, ci ii prefera pe aceia care au talia joasa, trebuie mentionat faptul ca blugii cu talie inalta se potrivesc perfect oricarui tip de silueta.

Daca vei avea de gand sa optezi pentru o astfel de pereche de blugi, indicat ar fi sa iti alegi o pereche de blugi care au o croiala modera. Ai putea deasemenea sa incerci si o pereche vintage, purtand ca si accesoriu o centura groasa, care sa iti evidentieze talia.

Ei bine, dupa cum se poate vedea, se pot gasi o multime de modele de blugi, asa ca trebuie doar sa stii care ti se potrivesc cel mai bine, si sa ii cauti pe Unictop.ro, sau la orice alt magazin online.

Vei putea sa cauti mai multe modele de blugi si la magazinele de specialitate de la tine din oras, si cu siguranta vei gasi blugii ideali pentru corpul tau.

 

0 Shares
You May Also Like