In ce privinte este util un avocat in Israel?

0 Shares
0
0
0

Israelul este una dintre tarile atractive pentru romanii. Unii ajung sa viziteze aceasta tara, altii isi cauta un loc de munca in aceasta tara, insa exista si romani care intentioneaza sa isi creeze propria afacere aici. Fireste, exista de-asemenea si cetateni care incalca legea constant in aceasta tara.

Din fericire insa, cei care locuiesc in Israel si care din diferite motive au probleme cu legea, trebuie sa stie ca acum isi pot indrepta atentia spre birou avocat Samy Ilie in Israel, pentru a beneficia de cele mai bune servicii oferite de aceasta firma de avocatura. Iata in continuare cateva domeniile in care biroul de avocatura Samy Ilie v-ar putea ajuta.

Drept comercial si comercial si corporatii

Firma se angajeaza in consiliere juridica permanenta si continua sau ocazionala pentru corporatii si persoane fizice, acompaniaza diversele activitati si gestioneaza active pentru clienti straini si in Israel.

Ca parte a serviciilor juridice in domeniul comertului, firma se ocupa de infiintarea si lichidarea corporatiilor, pregatirea documentelor de incorporare in functie de obiectivele si structura organizatorica a societatii, crearea de modificari bazate pe deciziile corporatiste, participarea la activitati in desfasurare, inclusiv participarea actionarilor intalniri, reuniuni ale consiliilor de administratie sau reuniuni ale subcomitetelor, participarea la procesul de numire sau selectie a ofiterilor si directorilor, precum si indrumarea ofiterilor si directorilor in legatura cu rolul lor in corporatie.

Firma se ocupa, de asemenea, de pregatirea contractelor si alte documente juridice pentru corporatii, opinii juridice, reprezentare juridica in negocierile comerciale, fie in Israel, fie in strainatate, si mentine contactul cu Registratorul corporatiilor.

Dreptul public si administrativ

Firma are cunostinte aprofundate si vaste, expertiza si experienta in domeniul dreptului public si administrativ si ofera consiliere juridica permanenta sau ocazionala clientilor supusi dreptului public si administrativ, precum si entitatilor cu scop dublu. Firma insoteste si promoveaza in permanenta legislatia in domeniul dreptului public si administrativ in fata Knesset-ului si a comitetelor sale.

Firma a promovat, timp de citiva ani, principiile constitutionale fundamentale ale dreptului public si administrativ in statul Israel, pregatindu-se sondaje juridice pentru a fi utilizate de catre clienti si altii, oferind actualizari cu privire la regulile actualizate si legile aplicabile clientilor si ofera consiliere o parte din procedurile de inspectie pe care ar putea fi expuse clientii, inclusiv cele initiate de Comitatul de Stat.

Compania lucreaza cu diverse birouri ministeriale, cu Knesset si cu comisiile sale, precum si cu alte autoritati si isi prezinta clientii in cauze administrative in fata Inaltei Curti de Justitie in chestiuni referitoare la aspecte fundamentale ale dreptului public si administrativ, precum si ale dreptului constitutional.

Legea imobiliara

Firma are o specializare aprofundata in domeniul dreptului imobiliar si al proprietatii, cu o calificare detaliata si o vasta experienta in acest domeniu.

Compania ofera consultanta juridica permanenta si ocazionala clientilor, corporatiilor si persoanelor fizice, precum si insotirea unor tranzactii imobile complexe si variate, incepand cu negocierile pentru finalizarea tranzactiei si inregistrarea si inchiderea, inclusiv contractele si alte documente legale, imobiliare impozitarea, garantiile imobile si detinerea, inregistrarea condominii, pregatirea si inregistrarea acordurilor comune, oferirea de opinii juridice si opinii juridice. Firma gestioneaza, de asemenea, proprietati imobiliare pentru clientii din strainatate si in Israel.

Firma ofera servicii de litigii in domeniul imobiliar, inclusiv reprezentarea clientilor in diferitele instante civile din Israel, comisarul pentru inregistrarea imobiliara si alte tribunale, in ceea ce priveste creantele imobiliare, cum ar fi evacuarea si eliberarea terenurilor, utilizarea deviata, incalcarea contractelor, interdictiile, cererile de proprietate sau disputele din condominiu

Litigiu

Serviciile juridice pentru clienti includ litigii in toate randurile instantelor civile si diferite tribunale si alte institutii legale, pe baza diverselor domenii de expertiza.

Firma are o vasta experienta in litigiile civile, incluzand reprezentarea petitionarilor si inculpatilor in toate tribunalele civile, recurentii si respondentii in cauzele administrative, apeland la verdicte si hotarari intermediare in toate tribunalele, care apar in fata comitetelor statutare in chestiuni legate de relatiile reale, bunurile imobile si impozitele municipale, procedurile recurente, reprezentand clientii in mediere si arbitraj.

Asadar, romanii pot avea nevoie de serviciile unui avocat in Israel, asa ca avocatul Samy Ilie in Israel, le poate veni in ajutor romanilor si nu numai, cu serviciile sale de cea mai buna calitate. Acesta ii poate reprezenta in fata legii atunci cand este nevoie, insa le poate veni in ajutor si doar cu servicii de consultanta.

0 Shares
You May Also Like