Ce jucarii patrula catelusilor cumpara parintii pentru copiii lor?

Ce jucarii patrula catelusilor cumpara parintii pentru copiii lor?

0 Shares
0
0
0

Se stie faptul ca pentru cei mici, este o adevarata bucurie atunci cand primesc jucarii in dar de la parinti si nu numai. Exista in clipa de fata o imensa varietate de jucarii pentru copii, asa ca in mod evident parintii au o multime de solutii la dispozitie pentru a face alegerea corecta.

Exista de exemplu parinti care aleg pentru cei mici jucarii precum papusile sau bebelusii. La cele mai fragede varste, cei mici in mod evident vor fi foarte incantati sa tina un bebelus de jucarie in brate.

Odata ce mai cresc cei mici, deja parintii isi pot indrepta atentia de exemplu spre jucarii patrula catelusilor, iar aici de-asemenea, optiunile vor fi foarte multe. Vom prezenta insa in urmatoarele randuri ale acestui articol cateva dintre cele mai populare jucarii patrula catelusilor.

Cu un amestec unic de abilitati de rezolvare a problemelor, vehicule cool si gramezi de umor canin, Patrula Catelusilor lucreaza impreuna in misiuni de salvare riscante, ca sa protejeze comunitatea Golfului Ave. Figurina Paw Patrol Chase in actiune este o prima jucarie interesanta pe care parintii o pot alege pentru cei mici.

Figurina Paw Patrol Chase si masina de politie transformabila poate reprezenta de-asemenea o idee inspirata de cadou pentru cei mici. Cu un amestec unic de abilitati de rezolvare a problemelor, vehicule cool si gramezi de umor canin, Patrula Catelusilor lucreaza impreuna in misiuni de salvare riscante, ca sa protejeze comunitatea Golfului Ave.

Jocul pentru copii – Nu-l lasa pe Chase sa cada! Don’t drop Chase- Paw Patrol reprezinta o alta modalitate de divertisment pentru cei mici. Jocul “Don’t drop Chase” este un joc de societate Paw Patrol, special pentru cei mici.

Jucatorii trebuie sa distruga gheata de pe lac, insa este necesar sa aibe grija sa nu cada Chase. Cu ajutorul mini ruletei, cei mici vor afla ce culoare trebuie sa aiba cubul de gheata, pe care trebuie sa-l scoateti. Jucatorul la care cade figurina Chase, va pierde jocul.

Regulile jocului sunt usor de invatat chiar si de catre cei mici, deci distractia si aventura pentru copii, mai mult ca sigur va fi garantata. In cazul in care cei mici si doresc o dupa-masa speciala impreuna cu prietenii sau familia, atunci in mod evident Jocul “Don’t drop Chase” poate reprezenta cea mai eficienta solutie de divertisment.

Jocul “Don’t drop Chase” contine urmatoarele elemente: figurina Chase, mini ruleta, tava, 4 picioare, 37 de cuburi de gheata si instructiunile pentru joc. Un asemenea joc poate fi jucat de catre 2-4 jucatori, iar timpul de joaca este de aproximativ 10 minute. Parintii care intentioneaza sa aleaga acest cadou pentru cei mici, trebuie sa stie ca dimensiunile ambalajului jocului suht de 27x6x27 cm.

Jocul “Don’t drop Chase” este insa un joc contraindicat pentru copiii care au mai putin de 3 anisori impliniti datorita faptului ca jocul poate contine piese mici care sunt usor de inghitit sau de inhalat, iar astfel exista un foarte mare pericol de sufocare. De-asemenea, precizam faptul ca acesata jucarie trebuie pastrata departe de foc si departe de temperaturi ridicate, dar si de umidiate.

Figurina Paw Patrol Marshall si masina de pompieri reprezinta de-asemenea o alta jucarie ideala din Paw Patrol. Cu un amestec unic de abilitati de rezolvare a problemelor, vehicule cool printre care si masina de pompieri Patrula Catelusilor lucreaza impreuna in misiuni de salvare riscante, ca sa protejeze comunitatea Golfului Ave.

Figurina Paw Patrol Marshall si masina de pompieri nu este indicata pentru copilasii mai mici de 3 anisori, pentru ca are in componenta piese mici, care pot fi usor inghitite sau inhalate, iar astfel exista riscul de sufocare. De-asemenea, nu este indicat ca ambalajele sa ramana la indemana celor mici, iar jucaria este indicat sa fie pastrata departe de umiditate, dar si de temperaturi ridicate.

Asadar, acestea sunt cateva exemple de jucarii pe care parintii le pot alege pentru copilasii lor de la Patrula Catelusilor. Fireste, mai apoi odata cu trecerea timpului, cei mici pot fi surprinsi in mod placut de catre parinti cu o masinuta electrica teleghidata de exemplu, care poate veni sub forma unei masini conventionale, sau sub forma unui camion, atv, etc.

Cei mici, in mod evident se vor bucura de fiecare dintre aceste jucarii pe care le-am prezentat anterior, asa ca dragi parinti, puteti alege oricare dintre aceste jucarii pentru copilasii dvs.

0 Shares
You May Also Like