Greseli pe care le fac utilizatorii de smartphone

0 Shares
0
0
0

Sunt o multime de magazine si o multime de site-uri care comercializeaza acumulatori Samsung originali. Insa trebuie sa iei in considerare faptul ca nu toate magazinele sunt magazine serioase, fie ele online sau nu.

Daca vrei sa iei in calcul o recomandare, iti recomandam site-ul www.magazingsm.ro. De aici poti cumpara acumulatori Samsung originali de calitate si la preturi convenabile. Intra pe site si vezi produsele disponibile.

Deseori, cei care au telefoane inteligente fac o multime de lucruri care nu sunt indicate atunci cand au un astfel de
telefon, daca vor sa fie in siguranta. Despre asta vom vorbi in cele ce urmeaza.[adsenseyu1]

Telefoanele inteligente sunt pline cu tot felul de date importante pentru tine si cu tot felul de informatii si fisiere personale care trebuie sa ramana personale. Acestea fiind zise, recomandat e sa ai o parola la telefonul tau.

Telefoanele inteligente iti ofera aceasta posibilitate. Nu ignora acest aspect deoarece e important. O alta greseala facuta de posesorii de smartphone-uri consta in faptul ca acestia isi salveaza parolele pe telefon. In nici un caz nu e bine sa procedezi asa, deoarece  risti ca datele sa-ti fie furate.

Telefoanele inteligente ne sunt mereu la indeamana. Facem cu ele tot felul de fotografii. Evita sa faci poze nud pe care sa le trimiti altor persoane, deoarece acest lucru nu e deloc indicat. Acele poze pot ajunge publice mai repede decat te-ai fi gandit. Intimitatea e un lucru care trebuie sa se desfasoare in spatii intime, nu pe smartphone. Marea atentie la acest aspect, mai ales daca faci parte din categoria adolescentilor.

Furtul de identitate este la ordinea zilei. E riscant cand vorbim de utilizarea unor smartphone-uri. Ca sa fii sigur de faptul ca nu cazi prada hotilor, evita sa dai click pe tot felul de link-uri pe care nu le cunosti, primite asa, la intamplare, de la oricine.

[adsenseyu1]

Chiar nu trebuie sa stie toata lumea exact unde esti tu la un moment dat. Nu stii niciodata ce dusmani ai. Oamenii sunt rai de multe ori si trebuie sa fii constient/a de asta. Cand postezi poze pe retelele de socializare, sau tot felul de statusuri, evita sa treci locatia. Nu se intampla nimic daca incarci pozele pe retelele sociale cand esti acasa, nu cand esti exact intr-o anumita locatie.

Wi-Fi-ul este la mare cautare. Peste tot pe unde mergem cautam sa vedem daca avem vreo retea Wi-Fi deschisa si neparolata. Ei bine, nu e deloc sigur sa te conectezi pe retelele gratuite, deoarece astfel furtul de identitate se poate face mult mai usor.

Un ultim aspect pe care vrem sa-l amintim tine de convorbirile pe care le avem cu strainii. Niciodata, dar niciodata nu o sa fii sunat de cei de la banca pentru a da date persoanale extrem de importante sau de cei de la Orange, Telekom, etc. pentru a spune tot felul de coduri de reincarcare. Mare atentie cu cine vorbesti si ce informatii dai.

Utilizarea unui smartphone presupune si anumite riscuri. Fii gata sa le intampini pregatit/a.

0 Shares
You May Also Like