Unde gasim cele mai bune piese iPhone?

0 Shares
0
0
0

Fie ca Asistenta dumneavoastra Apple a expirat sau ati optat sa nu o mai prelungiti, inlocuirea componentelor fara garantie prin Apple poate fi costisitoare.

Daca nu va simtiti in stare sa efectuati reparatiile pe cont propriu, in momentul in care ati gasit piesa iphone potrivita, s-ar putea sa fie nevoie sa apelati la o companie de reparatii care este fie locala, sau preia comanzi prin e-mail-uri si care poate efectua atat reparatia si in acelasi timp asigura si piesa de care ai nevoie.

In ultimii ani, au aparut  foarte multe magazine de piese de schimb peste tot in lume, care se specializeaza in piese si/sau reparatii iPhone, iPad si iPod. Din pacate, nu toate dintre ele folosesc piese de calitate si / sau stiu exact ce fac. Iată cateva lucruri de  tinut  minte atunci cand alegem un furnizor de piese iPhone :

Cauta online

Acest lucru este oarecum comun dar este absolut primul lucru pe care ar trebui sa-l faceti. In cazul in care magazinele nu sunt listate pe Google Businesses sau alte site-uri de specialitate, acestanu este un semn bun.

[adsenseyu1]

Verificati daca exista un site official, o pagina Facebook sau Twitter pentru a vedea ce spun clientii si alte persoane despre ele. Daca nu puteti detecta o prezenta online, recomandam orientarea catre o alta optiune. Orice furnizor credibil ar trebui sa fie mai mult decat “transparent” cu clientii sai si sa accepte cu bucurie feedback-ul pe forum public de exemplu, unde potentialii clienti il pot gasi.

Gasirea de informatii on-line legate de calitatea serviciilor unei companii este extrem de importanta atunci cand sunteti in cautarea unei companii ce furzizeaza piese de schimp  prin intermediul comenzilor preluate prin e-mail.Magazinele situate in imediata dvs apropiere va permit sa evaluati nivelul de confort pe baza relatiilor tip fata in fata dar cele virtuale nu mai prezinta acest avantaj.

Daca te gandesti sa comanzi o componenta de la o anumita companie si mai ales aunci cand tot ei sunt cei care va inlocuiesc sau monteaza piesa,  ar trebui sa comunicati cu ei la telefon sau cel putin, prin e-mail, inainte de toate.

Daca nu gasiti un e-mail, un numar de telefon si / sau adresa fizica, cautati mai departe. Exista multe companii de renume acolo, care vor vorbi cu dvs, un exemplu mai mult decat relevant fiind MagazinGSM.ro. Vreti sa va convingeti ? E nevoie decat de un singur click: www.magazingsm.ro. Ne puteti contacta atat prin e-mail cat si la telefon.

Intrebati de pret

[adsenseyu1]

De cele mai multe ori pretul este un factor ce ne influenteaza deciziile mai ales datorita faptului ca in cazul unui iphone componentele sunt destul de costisitoare iar sa economisim cativa banuti oricui i-ar prinde bine.

Dar un furnizor ce se respecta este intotdeauna deschis in ce priveste pretul. Accesand site-ul nostru, veti vedea ca toate preturile pieselor sunt “la vedere” si daca doriti se asigura si inlocuirea lor contra cost dar la un pret convenabil.

Fiti  doar foarte atenti mai ieftin nu inseamna intotdeauna mai bun, iar acest lucru ne trimite la un alt aspect ce trebuie luat in considerare: calitatea componentelor.Nu ezitati niciodata sa va intrebati furnizorul despre calitatea pieselor. O componenta de calitate va face mereu diferenta cand vine vorba de functionalitatea si performanta iphone-ului dvs.

De aceea este foarte important sa aveti la dispozitie daca nu piese originale, cel putin piese de inalta calitate iar in aceasta privinta de cele mai multe ori diferenta o face si pretul.

0 Shares
You May Also Like