Detergenti industriali: piete globale pana in 2022

0 Shares
0
0
0

Prezentul raport reprezinta o analiza aprofundata a pietei globale de sapun industrial pe substrat, aplicatie si regiune folosind diferiti detergenti industriali comerciali pentru a genera estimari specifice pietei.

Este inclusa o imagine de ansamblu a scenariilor pietei globale ale detergentilor industriali si analizeaza tendintele pietei globale, cu date de piata din 2016, considerand 2016 ca anul de baza si estimeaza pentru 2017-2022 cu proiectii ale ratei de crestere anuala combinata (CAGR) in perioada de prognoza.

Raportul este alcatuit dintr-un segment bazat pe tipul de substrat, cum ar fi detergentul sintetic industrial si detergentul industrial pe baza de bi, pietele lor globale si o defalcare regionala sunt de asemenea acoperite. Detergentii industriali sintetici sunt clasificati in continuare ca detergent sintetic industrial cationic, detergent industrial anionic sintetic , detergent sintetic industrial neionic si detergent sintetic industrial amfoteric si altele.

Detergentii industriali sintetici anionici sunt in continuare divizati in patru tipuri majore, in functie de materialul utilizat in productie. Materialul de productie de baza pentru detergenti poate fi sulfonat de alchilzenzen liniar, sulfonat alcan secundar, alfa olefin sulfonat, sulfonat de ester metilic.

Detergentii industriali sintetici neionici se impart in patru tipuri: alcool, etoxilati, etoxilati de alchil fenol, oxizi de amina. Detergentii pe baza de bio au doua variante: detergenti sintetizati chimic si detergenti pe baza de bio. Raportul acopera pietele lor globale si cresterea regionala.

In plus, piata detergentilor industriali este separata in functie de regiune si aplicare. Aplicatiile majore ale detergentilor industriali sunt birouri de productie si comerciale, servicii medicale, spalatorie comerciala, alimente si bauturi, curatenie pentru transport si altele, inclusiv agricultura, bucatarie si catering, curatare tehnica, ingrijire cladiri, curatatori de metale, ingrijirea podelelor si covoarelor, curatatorie de menaj si electronice / curatator de precizie.

De asemenea, este inclusa o discutie a jucatorilor importanti de pe piata. In plus, aceasta explica factorii majori si dinamica regionala a pietei detergentilor industriali si tendintele actuale din cadrul industriei. Raportul incheie o atentie speciala pe peisajul vanzatorilor si include profiluri detaliate ale principalilor furnizori de pe piata globala a detergentilor industriali.

Raportul detaliaza, de asemenea, un studiu comparativ intre tehnologiile conventionale si cele emergente, precum si importanta progreselor tehnice pentru aceasta piata si a strategiilor adoptate de actorii majori la nivel mondial. Valorile estimate se bazeaza pe veniturile totale ale producatorilor. Valorile veniturilor proiectate si prognozate sunt in dolari constante nejustificate pentru inflatie.

Detergentii industriali sunt constituiti de agenti tensioactivi, constructor, acizi, baze, solventi, amide de alcanol, coloranti, conservanti, substante de detectie a ingerarii si alte cateva ingrediente pentru curatarea eficienta in aplicatia industriala. .

Detergentii industriali usureaza tensiunea de suprafata a lichidelor si pot modifica, dispersa si emulsiona lubrifierea compozitiilor pe baza de apa.

Detergentii industriali sunt agenti activi de suprafata folositi in emulsionare, udare, dispersare, curatare si pentru spumare in agenti anti-spumare. De asemenea, sunt utilizate in aplicatii precum birouri de productie si comerciale, asistenta medicala, spalatorie comerciala, alimente si bauturi, curatare pentru transport si alte aplicatii, inclusiv petrol si gaze, produse cosmetice, metale si degresante, industria hartiei si a celulozei, industriei pielii, mineritului si metalelor si alte cateva aplicatii.

In aplicatiile mentionate mai sus, detergentii industriali sunt folositi in principal pentru a reduce tensiunea de suprafata intre doua interfete, cum ar fi lichid-gaz, lichid-lichid si lichid-solid. Acestea au mai multe functii si sunt mai eficiente decat detergentii cu marfuri.

Datorita proprietatilor lor de curatare, detergentii industriali sunt utilizati in mod obisnuit in fabricile si birourile comerciale si in aplicatiile de ingrijire a sanatatii si comerciale. Industrializarea si urbanizarea in India si China, impreuna cu constientizarea tot mai mare cu privire la igiena locului de munca, au dus la cresterea semnificativa a pietei de detergenti industriali din regiunea Asia-Pacific.

In ceea ce priveste substraturile, piata este impartita in detergenti industriali sintetici si bio. Preturile scazute au dus la detergentii sintetici industriali care detin o cota de piata imensa.

Cu toate acestea, cresterea preocuparilor de mediu la nivel global a dus la cresterea cererii de detergenti pe baza de bio. Detergentii traditionali pe baza de petrol, care au efecte foarte nocive asupra mediului, sunt folositi in mare parte de producatori datorita avantajului sau asupra preturilor fata de detergentii bio.

Detergentii pe baza de petrol nu se degradeaza si, in schimb, contamineaza solul si zonele marine in care sunt depozitate deseurile industriale. Guvernele din multe tari stabilesc legi si regulamente pentru a pune in aplicare fabricile pentru a muta utilizarea la bio-detergenti si a inceta utilizarea de detergenti traditionali. Detergentii pe baza de bio sunt complet biodegradabili si nu sunt toxici. Multe experimente arata ca bio-detergentii sunt mai buni in functionalitate decat detergentii traditionali.

In ciuda detergentilor pe baza de biologic fiind un bun inlocuitor pentru detergentii sintetici, acestia nu sunt folositi pe scara larga de catre producatori din cauza costurilor ridicate ale producerii de detergenti pe baza de bio. Moleculele fiecarui bio-detergenti produsi au proprietati diferite si astfel pot fi utilizate pentru aplicatii diferite.

Exista mai multi factori care determina cresterea pietei globale, inclusiv cresterea cerintelor de igiena in sectoarele comerciale, cresterea cererilor din industria textila si cresterea cererilor din industria petrolului si a gazelor. In prezent, piata a asistat, de asemenea, la mai multe tendinte in curs de desfasurare, cum ar fi adoptarea tot mai mare de produse ecologice si aplicarea ramnolipidelor pentru curatarea filtrelor de particule diesel.

0 Shares
You May Also Like