De ce este utila o masa extensibila?

0 Shares
0
0
0

Cand vine vorba de bucatarie sau de sufragerie, avand masa potrivita poate face diferenta. Cu toate acestea, vor exista momente cand la masa trebuie sa se aseze mai multi oameni decat in ​​mod obisnuit pentru ca aveti prieteni sau va bucurati de vizite de familie. Tinand cont de aceste detalii, masa trebuie sa fie foarte eficienta din punct de vedere al spatiului.

De aceea, o masa de masa extensibila este atat de importanta pentru majoritatea gospodariilor. A avea una sau mai multe mese extensibile si scaune extensibile la cel mai bun pret, inseamna ca din punct de vedere al spatiului nu va mai exista nici un motiv de ingrijorare atunci cand asteptati musafiri.

Ce este o masa extensibila?

In esenta, acesta este o masacare poate fi extinsa la fiecare capat pentru a crea mai mult spatiu. In majoritatea setarilor, masa va ocupa spatiul minim necesar pentru familie. Extensiile sunt in general stocate langa masa, astfel incat atunci cand familia sau prietenii va viziteaza, masa poate fi extinsa spre exterior pentru a satisface nevoile.

Achizitionarea uneia dintre aceste mese inseamna, in general obtinerea unui loc mai mare, in care poate sa stea in mod confortabil intreaga familie fara a adauga extensii pentru a maximiza spatiul disponibil.

Extensiile la mese au fost folosite de mai multe decenii. Versiunea moderna a mesei de masa extinsa nu este intr-adevar diferita in principiu fata de cele utilizate acum mai multe decenii in urma.

Designul de baza este simplu, robust si ofera multe avantaje in ceea ce priveste versatilitatea. Acesta este unul dintre motivele pentru care o astfel de masa este atat de importanta pentru majoritatea gospodariilor.

CELE TREI BENEFICII ALE MESELOR EXTENSIBILE

Exista de fapt multe beneficii pentru a avea o masa extinsa. Cand va ganditi la toate avantajele, nu e de mirare ca milioane de oameni le au in casele lor.

Economisire de spatiu

Cel mai important avantaj este ca maximizeaza spatiul disponibil in bucatarie sau in sala. Acest lucru inseamna ca puteti alege o masa de mici, extensibila, care se va potrivi cu usurinta si apoi se va extinde atunci cand este necesar pentru a se putea aseza mai multi oameni.

Avand o astfel de masa, inseamna ca o puteti dimensiona asa cum doriti sa potriviti numarul de clienti pe care l-ati petrecut pentru petreceri, intalniri si multe alte evenimente. Maximizand spatiul disponibil, puteti profita la maxim de camera pe care o aveti.

Modele de mese extensibile

Puteti gasi o multitudine de tipuri diferite de mese extinsibile care se vor potrivi stilului dvs. Exista de exemplu mese extensibile de sticla, metal si de lemn de toate tipurile, care fac ca alegerea sa poata fi perfecta in bucatarie sau in sala de mese. Aveti posibilitatea sa alegeti dintre diferitele culori si sa le puteti potrivi fie decorului, fie sa schimbati decorul pentru a se potrivi cu masa.

Sunt durabile

O caracteristica a mesei extensibile este durabilitatea datorita constructiei foarte puternice si a designului simplu, care il face pe cel care va dura multi ani in conditii normale de utilizare.

Acest lucru se datoreaza faptului ca elementele de extensie nu se misca de la sine, deoarece masa insasi se indeparteaza. Frecarea si gravitatia mentin masa si adauga un nou plus de sincronizare.

DE CE AR TREBUI SA AVETI O MASA EXTINSA?

Exista multe motive pentru care ar trebui sa investesti intr-o masa extinsa pentru sala de mese sau pentru bucatarie, mai ales daca tocmai ati cumparat o resedinta si asteptati sa va dezvoltati familia.

In general, avand o masa extensibila, aveti un produs excelent care se va potrivi spatiului pe care il aveti si care se va extinde fara probleme spre exterior pentru a satisface nevoile de a va aseza oaspetii.

Acestea sunt unele dintre detaliile cele mai importante pe care trebuie sa le cunoasteti in ceea ce priveste mesele extensibile. Dat fiind faptul ca oamenii isi indreapta atentia din ce in ce mai des spre acest fel de mese, au aparut pe piata diferite magazine atat online cat si magazine offline care comercializeaza mese si scaune extensibile pentru acasa.

Daca aveti de gand sa optati pentru o asemenea masa si scaune, cu siguranta ideal ar fi sa optati si pentru un pat rabatabil de exemplu.

0 Shares
You May Also Like