De ce este bine sa apelezi la artisti buni pentru nunta?

0 Shares
0
0
0

Sa apelati la artisti desavarsiti pentru un anume eveniment pe care doriti sa il organizati inseamna sa va oferiti sansa de a avea o atmosfera de calitate, insa, ca toate lucrurile bune, si prestatiile excelente au un anume cost. Cu toate acestea, este posibil sa obtineti ceea ce doriti la un raport calitate/pret foarte bun daca acordati atentie unor detalii importante.

Marea varietate de preturi artisti evenimente este data de cativa parametri pe care ar fi bine sa ii cunoasteti inainte de a face o anumita alegere.

In primul rand, va recomandam sa tineti cont de numarul de artisti; puteti alege un artist care lucreaza individual sau un grup de artisti si in acest caz este evident ca pentru o trupa formata din 5 artisti, de exemplu, veti plati mai mult decat pentru unul singur. Este bine de stiut ca, de obicei, grupurile muzicale care presteaza la diverse evenimente sunt formate din 2, 3 sau 4 artisti, adesea fiind vorba despre un basist, un chitarist, un tobosar, un cantaret si, de ce nu, chiar un pianist. Asadar, inainte de a face alegerea finala reflectati bine asupra acestui aspect si vedeti daca aveti nevoie de un intreg grup muzical sau de un singur artist.

Un alt aspect important in stabilirea pretului il reprezinta experienta artistica. Tarifele practicate de artisti sunt, de regula, stabilite in functie de experienta pe care au acumulat-o de-a lungul timpului. E evident ca veti plati mai mult anumite prestatii si mai putin altele, insa de aici reies si beneficiile oferite de alegerea realizata. Daca artistii cu o vasta experienta va vor cere, probabil, mai mult pentru a beneficia de o prestatie inedita, cei aflati la inceputul carierei au tarife care pot fi abordate cu o mai mare usurinta, data fiind nevoia acestora de a acumula experienta.

De asemenea, un alt aspect luat in calcul in stabilirea tarifelor este reprezentat de perioada pentru care se doreste rezervarea, precum si cu cat inainte se face. In plin sezon al nuntilor preturile sunt, cu siguranta, din cele mai mari, in timp ce in afara sezonului veti putea beneficia atat de disponibilitatea mai mare a artistilor, cat si de anumite oferte din partea  acestora. Lunile februarie-martie sunt cele mai avantajoase din acest punct de vedere, aceasta perioada permitandu-va sa beneficiati de preturi atractive pentru obtinerea unor avantaje neasteptate.

Locul in care va avea loc evenimentul este un alt factor decizional pentru stabilirea tarifelor. Daca deplasarea artistilor trebuie sa se faca pe distanta foarte mare, atunci trebuie sa luati in calcul taxe suplimentare stabilite in functie de diversi factori.

Un alt factor important il reprezinta durata prestatiei. Ora sosirii la sala unde va avea loc petrecerea, precum si ora anuntata pentru finalizare sunt aspecte importante pentru stabilirea pretului final de catre artisti. In acest caz, va recomandam ca pentru obtinerea unui pret cat mai bun sa organizati totul astfel incat sa nu fiti nevoiti sa platiti la final mai mult pentru depasirea termenului sau pentru eventuale neplaceri aparute pe parcursul desfasurarii evenimentului.

0 Shares
You May Also Like