Cum se face rootarea unui telefon cu Android?

0 Shares
0
0
0

Pentru reparatii telefoane la cele mai inalte standarde, intra pe Service-Gsm.ro.

Pentru a putea face o rootare corecta pe smartphone-ul tau, trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

1.    Descarca si instaleaza aplicatia King Root, pe computerul tau desktop sau pe un laptop.
2.    Deschide aplicatia King Root, iar softul respectiv te va conecta la computer sau laptop printr-un cablu USB.
3.    Conecteaza-ti smartphone-ul la computer sau laptop, folosind cablul USB si asigura-te ca optiunea “usb debugging” este pornita, acest lucru este foarte important.
4.    Pentru a activa optiunea USB debugging, trebuie sa intri in meniul Settings > Developers > USB Debugging. Daca smartphone-ul tau este unul destul de vechi, ai putea gasi optiunea Usb Debugging in meniul Settings > Apps.
5.    Daca nu poti gasi optiunile de Developer pe telefonul tau mobil, intra in meniul Settings > About Phone. Aici vei gasi asa numitul “build number”. Apasa pe acesta pentru cateva secunde. Dupa aceste cateva secunde, vei vedea un mesaj de status ce iti va spune ca Developers Option este deja disponibila pe telefonul tau mobil. Acum poti iesi din meniul Settings si vei vedea Developers Option. Apasa pe aceasta optiune si aceasta se va activa.
6.    Acum, telefonul tau este gata de instalarea softului prin USB si iti va cere permisiunea pentru acest lucru. Accepta instalarea programului.
7.    Dupa ce programul/softul s-a instalat, vei vedea optiunea de a roota smartphone-ul. Apasa pe aceasta si procesul de rootare va incepe si el.
8.    Acum, urmareste instructiunile pas cu pas, pentru a putea finaliza procesul de rootare. O data ce procesul de rootare este complet, vei vedea un mesaj de genul “process is finished”, adica “procesul s-a terminat”.
9.    Acum, telefonul tau este complet rootat.

Exista software si anumite aplicatii free (gratuite), disponibile pe Google Play, ce iti permit o rootare usoara a smartphone-ului tau, dar si a tabletelor sau oricarui device cu sistem de operare Android, fara a avea nevoie de un computer pentru acest lucru. O astfel de aplicatie, este si Z4Root.

Z4Root este o aplicatie de dimensiuni destul de mici, ce permite rootarea device-urilor cu Android, foarte usor si in siguranta.

Cu aceasta aplicatie iti poti roota permanent device-uri precum Samsung Galaxy S, Sony X10, Motorola Defy, Xperia Mini, Droid 2, Galaxy Tab, Galaxy I5700, Hero, G1, Galaxy 3 I5800, Droid X, Samsung Acclaim, Cricket Huawei Ascend, Motorola Cliq, Huawei 8120, Optimus T, Droid 1, Garmin Asus, Backflip, A50, LG Ally, Motorola Flipside, Motorola Milestone 2, Dell streak, X10 Mini Pro, etc. Daca ai unul dintre aceste smartphone-uri sau device-uri, le poti roota fara probleme, dupa metoda descrisa mai sus in acest articol.

Daca ai unul dintre aceste device-uri si instalezi Z4Root, trebuie doar sa urmezi cativa pasi, pentru o rootare completa. Dupa ce smartphone-ul a fost rootat, acesta se va restarta si procesul va fi astfel finalizat.

Daca iti doresti sa-ti rootezi smartphone-ul si nu ai mai facut-o niciodata pana acum, iti recomandam sa apelezi la ajutor specializat, adica la un service sau un specialist, pentru a evita orice fel de probleme.

0 Shares
You May Also Like