Ce trebuie sa stiti despre cantarele pentru animale?

0 Shares
0
0
0

Se spune despre caine ca ar fi cel mai bun prieten al omului, insa cu siguranta oamenii iubesc si celelalte animale de companie, iar foarte multe persoane, in afara de caini mai au acasa si diferite alte animale precum pisici, hamsteri, etc.

In cazul in care si dvs. detineti unul sau mai multe animale de companie, este necesar sa cunoasteti cateva detalii importante, pe care le veti afla in urmatoarele randuri ale acestui articol.

Este important sa verificati in mod regulat greutatea animalului de companie pentru a va asigura ca animalul este sanatos si potrivit. Fiecare animal este diferit, iar in timp ce graficele de greutate ofera orientari generale, este posibil ca cifrele sa nu se aplice tuturor animalelor.

De aceea este o idee buna sa cantariti animalele de companie frecvent folosind scale de cantarire corecte, precum digital vet scale ADE Medical MV302600 de exemplu.

Care este diferenta dintre o scala de cantarire pentru animale si o scala digitala standard?

Cantarele pentru caini sunt proiectate pentru a cantari o varietate de animale domestice, de la caini mari la reptile si insecte mici. Daca ati incercat vreodata sa cantariti un animal in miscare, stiti cat de dificil este.

Miscarea impiedica scala sa prezinte o greutate stabila si consistenta. Pentru a depasi aceasta problema, cantarele de companie specializate contin un mod de cantarire animal / dinamic. Cantarirea dinamica permite scalei sa vina cu o greutate medie bazata pe forta exercitata de animal pe o perioada extinsa de timp.

In plus fata de cantarirea animalelor de companie, aceste scale pot fi utilizate pentru a masura alte elemente legate de animale, inclusiv pungi de alimentare, portiuni alimentare si materiale de asternut.

Cand se folosesc cantare de animale?

Un cantar de animale mentionate anterior este utilizat pentru mult mai mult decat cantarirea animalelor de companie, prin urmare acestea sunt adesea folosite in orice mediu care ofera produse sau servicii pentru animale de companie, de la magazinele de hrana pentru animalele de companie pana la practicile veterinare profesionale, groomeri si crescatori.

Aceste scale pot fi folosite personal in jurul casei pentru a monitoriza greutatea animalului dvs. de companie si sunt, de asemenea, folosite in concursuri.

Veterinari

Veterinarii necesita dispozitive de cantarire exacte pentru a monitoriza greutatea animalelor in ingrijirea lor. Acest lucru ii ajuta sa tina evidenta fluctuatiilor majore ale greutatii animalelor, ceea ce poate indica o boala. Folosind aceste informatii, veteranii decid ce cantitate de alimente, apa si medicamente sa administreze, precum si cantitatea de exercitii pe care fiecare animal trebuie sa o primeasca.

Utilizare la domiciliu

Utilizarea de cantare la domiciliu va permite sa urmariti greutatea animalului. Cantarele compacte mai mici pot fi folosite pentru masurarea portiunilor exacte de biscuiti pentru caini, boabe pentru hamsteri sau cobai si vierme pentru pesti de acvariu si pesti mari din iazuri. Cantarele suspendate pot fi folosite pentru ridicarea si cantarirea sacilor de alimentare pentru animale mai mari, cum ar fi caii si animalele din ferme.

Competitii

Concurentii care intra in competitie si participantii la animale necesita exactitate de animale aprobate pentru a cantari animalele de companie pentru a se asigura ca acestea sunt o greutate sanatoasa pentru rasa lor. Unele concursuri de animale folosesc clasa de greutate pentru a sorta concurentii in categorii.

Cum sa potriviti o scara de cantarire cu animalul dvs. de companie

Scala ideala pentru animale de companie se bazeaza in general pe marimea si tipul animalului. Aici am comparat cateva dintre tipurile de scara recomandate cu animale de casa obisnuite:

animale de casa obisnuite:

Animale mici, reptile si pasari | Compact & Bench Cantar

Tabletele compacte de laborator sunt utilizate in general pe blaturi sau banci. Acestea ofera dimensiuni mici si mijlocii, iar anumite modele pot fi personalizate cu scame, standuri si alte accesorii pentru a imbunatati performanta de cantarire.

Animale de companie mari si caini – Platforme si podea

Cantarele de podea de platforma realizeaza cantarea excelenta pentru caini, cu o structura robusta, cu dimensiuni mari si cu o gama larga de aplicatii de cantarire. Datorita dimensiunilor lor, platformele pentru animale de companie sunt de obicei utilizate in adaposturi pentru animale si in seturi veterinare.

Insecte si arahnide – Balante de precizie si analitice

Balantele de precizie si analitice pot cantari animale mici cu un nivel ridicat de precizie de pana la 0,0001g. Sistemele portabile de precizie au scuturi de proiectare, care ajuta la minimizarea efectelor brizelor care pot afecta rezultatele. Aceste masini de cantarire versatila pot fi depozitate, impachetate si transportate cu usurinta.

0 Shares
You May Also Like