Cum sa alegem tot ce e mai bun pentru Salonul de Cosmetica?

0 Shares
0
0
0

Pe piata exista foarte multe saloane de cosmetica, insa nu toate dispun de acelasi vad de clienti si nu au nici pe departe acelasi succes.

Pentru a iti deschide acest gen de business trebuie, in primul rand, sa fi constient ca pentru a fi mai bun decat cei deja existenti, in salonul tau este necesar sa se oglindeasca o investitie in calitate si excelenta, iar din acest motiv, trebuie sa alegi produse profesionale, prin care sa oferi servicii excelente tututor celor care vor trece pragul salonului tau. Nu uita niciodata ca un client multumit vine si a doua oara si isi mai aduce si pe cineva drag cu el.

Incepand de la mobilierul pentru salon, pana la produsele consumabile sau de unica folosinta, toate acestea este necesar sa fie alese cu atentie si grija, pentru a putea sa faci din noua ta afacere un salon de succes, cu renume.

Un bun exemplu de produs in care trebuie investit si care trebuie atent ales, este si lupa cosmetica. Bineinteles, exista nenumarate tipuri de modele, cu diferente in ceea ce priveste dioptriile si puterea de marire a acestora, sursa de lumina folosita , precum si dimensiunile sau designul.

Indiferent de design si de modul de prindere, fie ca alegi o lampa de masa cu lupa, cu clema de prindere, lampa cu lupa cu picior sau cu picior cu roti, este necesar sa analizam cu atentie ulititatii fiecarui model.

Spre deosebire de lupele cosmetice cu prindere pe masa, care sunt ideale doar in job-urile din salon ce necesita lucrul la birou, precum realizeara unei manichiuri detaliate cu ornamente sau detalii de broderie, cele cu picior sunt mult mai versatile si mai usor de utilizat.

Cele cu picior, fie el static, fie pe roti, pot fi asezate oriunde pe podea, avand o baza larga si solida, ce impiedica rasturnarea si ajuta la o deplasare usoara in cazul modelului cu roti.  Bineinteles, cele cu picior si roti sunt mult mai confortabil de folosit, fiind foarte practice si usor de mutat oriunde este nevoie de o lupa cosmetica.

Exista diferente pe langa design si in ceea ce priveste dioptriile. Acestea se refera la gradul curburii din interiorul lentilei, iar cu cat acesta este mai mare, cu atat si lupa e mai groasa, iar puterea de marire este si ea mai ridicata. Bineinteles, de cat de mult vrei sa mareasca depinde si de activitatea in care doresti sa folosesti lupa si de cat de mult detaliu necesita a fi observat sau de sursa de lumina.

Sursa de lumina difera si ea de la model la model si in functie de dorinta cumparatorului, exista lupe cu neon circular tip tub fluorescent, cu halogen sau chiar cu LED-uri. Desi lumina tubului fluorescent este cea mai clara, din ce in ce mai multi au inceput sa opeteze pentru variantele de lupe cu LED-uri deoarece acestea sunt mai rezistente in fata trecerii timpului.

Intr-un final, este important de mentionat ca indiferent de modelul ales, trebuie analizata cu atentie piata si oferta deoarece pentru a te decide asupra un produs de calitate este nevoie de comparatii si multa documentare. Pentru a gasi lupe cosmetice se poate cauta pe langa magazinele fizice si in mediul online, astfel incat ofertele sunt mai usor de comparat intre ele si de analizat, pentru a face in final cea mai buna decizie pentru noua afacere.

0 Shares
You May Also Like